nisoş Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2025 #1 İş Bankası'nın bu kartı alınır mı? 18 yaş altı için yoksa başka tavsiyeleriniz var mı?
TechnoSorun Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 680 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #2 nisoş dedi: İş Bankası'nın bu kartı alınır mı? 18 yaş altı için yoksa başka tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır kullanıyorum kampanya kovalayan biriyseniz hiç kampanya olmuyor onu söyleyeyim kalanı için gayet yeterli alabilirsiniz.
nisoş dedi: İş Bankası'nın bu kartı alınır mı? 18 yaş altı için yoksa başka tavsiyeleriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır kullanıyorum kampanya kovalayan biriyseniz hiç kampanya olmuyor onu söyleyeyim kalanı için gayet yeterli alabilirsiniz.
nisoş Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2025 #3 TechnoSorun dedi: Uzun zamandır kullanıyorum kampanya kovalayan biriyseniz hiç kampanya olmuyor onu söyleyeyim kalanı için gayet yeterli alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Havale EFT gibi şeyler düzgün çalışıyor değil mi herhangi bir özellikte kısıtlama olmuyor.
TechnoSorun dedi: Uzun zamandır kullanıyorum kampanya kovalayan biriyseniz hiç kampanya olmuyor onu söyleyeyim kalanı için gayet yeterli alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Havale EFT gibi şeyler düzgün çalışıyor değil mi herhangi bir özellikte kısıtlama olmuyor.
TechnoSorun Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 680 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #4 nisoş dedi: Havale EFT gibi şeyler düzgün çalışıyor değil mi herhangi bir özellikte kısıtlama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef çalışmıyor 18 yaş üzeri istiyor muhtemelen diğer bankalarda öyle isteyecektir.
nisoş dedi: Havale EFT gibi şeyler düzgün çalışıyor değil mi herhangi bir özellikte kısıtlama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef çalışmıyor 18 yaş üzeri istiyor muhtemelen diğer bankalarda öyle isteyecektir.
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.612 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #5 nisoş dedi: Havale EFT gibi şeyler düzgün çalışıyor değil mi herhangi bir özellikte kısıtlama olmuyor. Genişletmek için tıkla... EFT havale Fast vb işlemleri yapamıyorsunuz ama benim zamanımda karttan karta para gönderme çalışıyordu.
nisoş dedi: Havale EFT gibi şeyler düzgün çalışıyor değil mi herhangi bir özellikte kısıtlama olmuyor. Genişletmek için tıkla... EFT havale Fast vb işlemleri yapamıyorsunuz ama benim zamanımda karttan karta para gönderme çalışıyordu.