İlk imza kartı kullanmak mantıklı mı?

yokohosa

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
İlk imza kartı kullanmak mantıklı mı? İtemsatış’tan hesap alıp kasıp satacağım. İtemsatış kaçak site mi? İlk imzayı İtemsatış’ta kullanmak mantıklı mı? Ziraat ya da başka bankaların 18 yaş altı kartı var mı?

Ben İlk İmza kartı kullanıyorum ancak genel kullanım için kullanıyorum. İtemsatıştan hiç alışveriş yapmadım yani.

İlk imza mı Nays mı hocam?

Nays 18 yaş altı için çok sınırlı ilk imza alırsan İş Bankası müşterisi olduğun için Nays'ı rahatlıkla kullanırsın.

İtemsatış kaçak bir site değil kullanabilirsin sıkıntı olmaz.

İlk imza ile Nays kullanabiliyor muyuz hocam anlamadım. Nasıl yaparım?

İş Bankası'ya da ziraat çok kısıtlı para transferi yapılmıyor.

İlk imza ile Nays kullanabiliyor muyuz hocam anlamadım. Nasıl yaparım?

İş Bankası müşterisi olursan kimlik bilgilerinle açılmış Nays hesabının limitleri otomatik olarak yükselir. Kullanabilirsin.

İş Bankası müşterisi olursan kimlik bilgilerinle açılmış Nays hesabının limitleri otomatik olarak yükselir. Kullanabilirsin.

Nays gerekli mi cidden? İlk imza yetmez mi?

Nays gerekli mi cidden? İlk imza yetmez mi?

Benim de ilk imza hesabım var ancak Nays hesabı açmaya çalışınca veli onayı istiyor.

Onu bilmiyordum. Ama veli onayı yapılsa bile limitler 2750 değil 100000’lere yükselir diye düşünüyorum İş Bankası müşterisi olmaktan kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…