İlk kez birine bu kadar sevdim

Mert kara02

Decapat
Selam arkadaşlar, bu zamana kadar karsi cinsle maksimum arkadas oldum ama bu defa iş farkli. Uzun suredir konuştuğum bir kiz var bayağıdır konusuyoruz, ilk baş arkadas gibiydik ama zamanla aşık oldum bana deger veriyordu kötü zamanimda hep yanimda oldu, gecelere gündüzlere kadar konustuk. Arada iltifat ediyorum o da karsilik veriyor, birlikte hayal falan kuruyoruz bulusunca şunu yapalim suraya gidelim falan ama bu aralar biraz mesajlara gec bakıyor, yoğun olduğunu söylüyor. Nasıl acilayım sizce? En son birbirimze video yaptık edit gibi. Nasıl yürütebilir miyim bilmiyorum. Deneyimli arkadaşlar varsa yazabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt git benimle çıkar mısın diye sor hocam. Elbette bu dediklerin arkadaşlık belirtileri fakat flörtleşme olarak görüyorsan git direkt sor. En kötü reddedilirsin o da kendine çeki düzen verip başka sahte sinyal vermez.

Buluşmak istediğini söyle bu sğre içinde ilgini biraz azalt buluşunca da onu sevdiğini söyle olursa olur olmazsa sadece arkadaş olarak gördüğü kişiyle sabaha kadar konuşan kızlar utansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…