S Saox Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 İlk kez içtim, orman meyveli istedim garsondan boş duman çektim. Sadece biraz başım döndü onun dışında orman meyvesi tadı alamadım en ufak. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2024
İlk kez içtim, orman meyveli istedim garsondan boş duman çektim. Sadece biraz başım döndü onun dışında orman meyvesi tadı alamadım en ufak.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.891 Çözümler 37 Yer 東京 2 Ağustos 2024 #2 Saox dedi: İlk kez içtim, orman meyveli istedim garsondan boş duman çektim. Sadece biraz başım döndü onun dışında orman meyvesi tadı alamadım en ufak. Genişletmek için tıkla... Aroması kalitesizdir veya az koymuştur ya da iyi pişmemiştir.
Saox dedi: İlk kez içtim, orman meyveli istedim garsondan boş duman çektim. Sadece biraz başım döndü onun dışında orman meyvesi tadı alamadım en ufak. Genişletmek için tıkla... Aroması kalitesizdir veya az koymuştur ya da iyi pişmemiştir.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.887 Çözümler 2 Yer Bursa 2 Ağustos 2024 #3 Saox dedi: İlk kez içtim, orman meyveli istedim garsondan boş duman çektim. Sadece biraz başım döndü onun dışında orman meyvesi tadı alamadım en ufak. Genişletmek için tıkla... Aroması kötüdür.
Saox dedi: İlk kez içtim, orman meyveli istedim garsondan boş duman çektim. Sadece biraz başım döndü onun dışında orman meyvesi tadı alamadım en ufak. Genişletmek için tıkla... Aroması kötüdür.
S Saox Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #4 arasmaras dedi: Aroması kalitesizdir veya az koymuştur ya da iyi pişmemiştir. Genişletmek için tıkla... SOLES dedi: Aroması kötüdür. Genişletmek için tıkla... Tadı yoğun mu geliyor peki güzel mi Nargile?
arasmaras dedi: Aroması kalitesizdir veya az koymuştur ya da iyi pişmemiştir. Genişletmek için tıkla... SOLES dedi: Aroması kötüdür. Genişletmek için tıkla... Tadı yoğun mu geliyor peki güzel mi Nargile?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.037 Çözümler 28 Yer Adana 2 Ağustos 2024 #5 Saox dedi: İlk kez içtim, orman meyveli istedim garsondan boş duman çektim. Sadece biraz başım döndü onun dışında orman meyvesi tadı alamadım en ufak. Genişletmek için tıkla... Tütün ve köz kaliteli değildir.
Saox dedi: İlk kez içtim, orman meyveli istedim garsondan boş duman çektim. Sadece biraz başım döndü onun dışında orman meyvesi tadı alamadım en ufak. Genişletmek için tıkla... Tütün ve köz kaliteli değildir.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.891 Çözümler 37 Yer 東京 2 Ağustos 2024 #6 Saox dedi: Tadı yoğun mu geliyor peki güzel mi Nargile? Genişletmek için tıkla... Evet tadı aşırı fazla ve güzel geliyor.
Saox dedi: Tadı yoğun mu geliyor peki güzel mi Nargile? Genişletmek için tıkla... Evet tadı aşırı fazla ve güzel geliyor.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.887 Çözümler 2 Yer Bursa 2 Ağustos 2024 #7 Saox dedi: Tadı yoğun mu geliyor peki güzel mi Nargile? Genişletmek için tıkla... kalitelisi çok güzel.
Saox dedi: Tadı yoğun mu geliyor peki güzel mi Nargile? Genişletmek için tıkla... kalitelisi çok güzel.
S Saox Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #8 arasmaras dedi: Evet tadı aşırı fazla ve güzel geliyor. Genişletmek için tıkla... Puff gibi mi? izoo dedi: Tütün ve köz kaliteli değildir. Genişletmek için tıkla... 150TL fiyatı mı çok ucuz acaba.
arasmaras dedi: Evet tadı aşırı fazla ve güzel geliyor. Genişletmek için tıkla... Puff gibi mi? izoo dedi: Tütün ve köz kaliteli değildir. Genişletmek için tıkla... 150TL fiyatı mı çok ucuz acaba.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.037 Çözümler 28 Yer Adana 2 Ağustos 2024 #9 Saox dedi: Puff gibi mi? Genişletmek için tıkla... Puff kadar aroma tadı alamazsın.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.891 Çözümler 37 Yer 東京 2 Ağustos 2024 #10 Saox dedi: Puff gibi mi? 150TL fiyatı mı çok ucuz acaba. Genişletmek için tıkla... Pufftan tabii ki az puffta direkt likiti sömürüyon.
Saox dedi: Puff gibi mi? 150TL fiyatı mı çok ucuz acaba. Genişletmek için tıkla... Pufftan tabii ki az puffta direkt likiti sömürüyon.