İlk kez kavga edeceğim

Bu tipler tek falan gelmez buna çokça şahit oldum üstüne üstlük boş bile asla gelmiyorlar. Saati Muşta yerine kullanıp kavgada ağız burun dağıtan bir iki kişiye denk geldim. Kısacası boş gelse bile elinde bulundurduğu silah olmayan şeyleri bile silaha çevirebilir böyle insanlar. Gitmeni önermem bırak R yaptı desinler erkekliğine bir şey olmaz sırf onlar senle dalga geçecek diye.

ben ölümüne dövmüştüm çevresiylede tek başıma uğraştım daha benle uğraşmadılar. Cesur olduğunu göstermen lazım

ben ölümüne dövmüştüm çevresiylede tek başıma uğraştım daha benle uğraşmadılar. Cesur olduğunu göstermen lazım
Hocam çoğu insan böyle şeylere karışmak istemez haklı olarak. Zaten bu keko tiplerin hepsinin böyle olmasının sebebi aciz olmaları ve güçsüz olmaları. O yüzden hiçbir zaman tek gitmiyorlar hep grup halindeler.

Mesela benim bir arkadaşımın bir çocukla kavgası olmuştu, o günün akşamı arkadaşımı (yanında bir arkadaşı varken) motorlarla önünü kesip adamı kıstırmışlar 10 kişi ve baya rencide edip tehdit etmişler. Bıçakla falan gelmişler ama göz korkutma maksatıyla sadece göstermişler bıçakları. Kısacası herkes sizin gibi cesur olamaz hocam biraz zor bir de ortamı okumak lazım ona göre de cesur olunabilir.

bu arada kaç kişilerdi merak ettim

hocam 3-4 kişiydiler çokta bişey olmadı zaten

Yaşıyor musunuz hocam

Hocamız cevap vermiyor galiba düşündüğümüz şey oldu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…