İlk kez kavga etmek

Beyler karar verdim yarın üstlerine gideceğim özür diletene kadar. Ben haklıyım bu konuda ne olacaksa olsun. Yarın yazarım buraya olanları.

Beyler karar verdim yarın üstlerine gideceğim özür diletene kadar. Ben haklıyım bu konuda ne olacaksa olsun. Yarın yazarım buraya olanları.
Saçmalama. Bırak onlar senin üzerine gelsin. Sen şimdi üzerlerine gidersen kavga çıkarıp suçu senin üzerine atacaklardır.

Hayır dostum. Boş delikanlılığın alemi yok. Sen sessiz ol sadece. Hiçbir şey olmamış gibi takıl. Asıl sessiz olandan korkulur.

Muhtemelen sizin onlardan korkmadığınızı anlamışlardır, sizin yanınıza yaklaşmazlar bir daha.

Öyle yaparsan haklıyken haksız duruma düşersin. Sen hiçbir şey olmamış gibi takıl. Sataşan olursa o zaman olay çıkarırsın.

Hocam aslında bir kadro toplayı içlerinden geçebilirsiniz bşr arasokakta falan ama o size kalmış hiçbirşey yapmanıza gerwk yok normal devam edin kız size birşey derse yapıştırın cevabı korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…