Dovahkiin14
Hectopat
Daha fazla
Yaşım 29 bir süredir motor konusuna kafa yormaya başladım. Kendimce yaptığım araştırmalarda bazı supersport motorlar buldum ancak modelini beğendiğim birçok motorda ABS bulunmadığını gördüm. Parça konusunda beni yormayacak, kronik sorunlarla boğuşmama sebebiyet vermeyecek ve en önemlisi ABS'si olan motor arıyorum. 175.000TL'ye kadarlık bir motor arıyorum. Aradığım motor 250 CC ve supersport. Boyum 176 ve kilom 90 (spor yapmaya devam ediyorum muhtemelen 80 civarlarına kadar düşeceğim.) Bunun dışında ekstra olarak paraya kıyıp düzgün ekipmanlar almak istiyorum. Ekipmanlarada yaklaşık olarak 50 - 60 bin liralık bir bütçe ayırmayı düşünüyorum. Benim araştırdığım ve beğendiğim birkaç motoru aşağıya sıralıyorum. Şunuda belirtmemde fayda var. Ben genel olarak bunu şehir içinde kullanacağım en azından alışma sürecinde. Yani istesemde motoru yüksek hızlarda kullanmayacağım. Zaten motorda en azından belli bir bilgi ve deneyim seviyesine gelmeden 100km'nin üstü hızlara çıkmayı düşünmüyorum.
Bunlar dışında ekstra olarak eğitimler ve kişisel olarak kapalı alanlarda çalışma yapmak dışında motoru aldıktan sonra bana motora şunu taktırırsan güzel olur gibi veya daha spesifik motor kullanırken şunlara dikkat etmen lazım gibi önerilerde bulunursanız çok sevirim.
Bunlar dışında ekstra olarak eğitimler ve kişisel olarak kapalı alanlarda çalışma yapmak dışında motoru aldıktan sonra bana motora şunu taktırırsan güzel olur gibi veya daha spesifik motor kullanırken şunlara dikkat etmen lazım gibi önerilerde bulunursanız çok sevirim.
- Kawasaki Ninja 250r.
- CFMOTO 250sr.
- Kawasaki Ninja 250SL.
- Bajaj Pulsar RS 200.
- Honda CBR250R.
- Yamaha YZF R25.
- Suzuki GSX-R 250.
Son düzenleme: