2 hafta içinde PS5 Slim CD'li sürüm alacağım, ilk kez bir konsol sahibi olacağım gamepad kullanmaya falan alışık değilim tavsiyelerinizi bekliyorum iyi sosyaller.
2 hafta içinde PS5 Slim CD'li sürüm alacağım, ilk kez bir konsol sahibi olacağım gamepad kullanmaya falan alışık değilim tavsiyelerinizi bekliyorum iyi sosyaller.
Öncelikle Astro's Playroom'u bitir. Konsola iyice alış kontrollere falan, el becerin gelişsin.
Sonra PS Plus Deluxe üyeliği al.
Ondan sonra bam güm yardır.
Öncelikle Astro's Playroom'u bitir. Konsola iyice alış kontrollere falan, el becerin gelişsin.
Sonra PS Plus Deluxe üyeliği al.
Ondan sonra bam güm yardır.
Sinirlenince kola zarar vermeyin . Küçükken PS3'ümün kolunu fırlatmıştım bütün koridoru turlamıştı ve hiç bir şey olmamıştı yani o an öyle sanmıştım sonra içinden sallayınca tıkır tıkır ses gelmeye başladı . Ve drift sorunu oldu.
Sinirlenince kola zarar vermeyin . Küçükken PS3'ümün kolunu fırlatmıştım bütün koridoru turlamıştı ve hiçbir şey olmamıştı yani o an öyle sanmıştım sonra içinden sallayınca tıkır tıkır ses gelmeye başladı . Ve drift sorunu oldu.