theFaceless Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2017 Mesajlar 1.306 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Budapeşte 1 Nisan 2025 #1 01.04.2025 tarihinde kira sözleşmesi yapıldı ve eve geçildi. İlk kira ödemesi önümüzdeki ay, 01.05.2025 tarihinde mi yapılır yoksa sözleşmenin başladığı tarih olan 01.04.2025 tarihinin ilk haftası mı?
01.04.2025 tarihinde kira sözleşmesi yapıldı ve eve geçildi. İlk kira ödemesi önümüzdeki ay, 01.05.2025 tarihinde mi yapılır yoksa sözleşmenin başladığı tarih olan 01.04.2025 tarihinin ilk haftası mı?
Pentium D Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri Ana sistem: i5 11600 / Deep Cool AK400 İşlemci Soğutucu / Asrock B560 PRO4 / Team T-Force Vulcan TUF 16 GB @3200 Mhz CL16 Dual Kit / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / CoolerMaster GX750 80+ Bronze Psu / CoolerMaster HAF 912 Kasa / Kioxia Exceria G2 1 TB / Dell G2724D 1440p 165 Hz Monitör Opel Corsa D Deneysel sistem: i5 760, H57 çipsetli random bir anakart, 6 GB DDR3, Radeon HD 6850, 500 GB HDD. Tarihi eser 2011 fiyat/performans oyuncu sistemi. Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #2 Ev sahibi ile konuş, bize niye soruyorsun?
Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 708 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #3 Pentium D dedi: Ev sahibi ile konuş, bize niye soruyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz sinirli gibisiniz iyi bayramlar.
Pentium D dedi: Ev sahibi ile konuş, bize niye soruyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz sinirli gibisiniz iyi bayramlar.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.597 Makaleler 2 Çözümler 36 1 Nisan 2025 #4 Egqe dedi: Hocam biraz sinirli gibisiniz iyi bayramlar. Genişletmek için tıkla... (İyi bayramlar) yumuşatmaya çalışma.
Egqe dedi: Hocam biraz sinirli gibisiniz iyi bayramlar. Genişletmek için tıkla... (İyi bayramlar) yumuşatmaya çalışma.
theFaceless Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2017 Mesajlar 1.306 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Budapeşte 1 Nisan 2025 #5 Pentium D dedi: Ev sahibi ile konuş, bize niye soruyorsun? Genişletmek için tıkla... Ev sahibi benim.
Pentium D dedi: Ev sahibi ile konuş, bize niye soruyorsun? Genişletmek için tıkla... Ev sahibi benim.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.597 Makaleler 2 Çözümler 36 1 Nisan 2025 #6 theFaceless dedi: Ev sahibi benim. Genişletmek için tıkla... Adam lafı koydu. Deiinzz dedi: Adam lafı koydu. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada senin insiyatifine kalmış. Günü gününe de isteyebilirsin, o hafta içinde de isteyebilirsin.
theFaceless dedi: Ev sahibi benim. Genişletmek için tıkla... Adam lafı koydu. Deiinzz dedi: Adam lafı koydu. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada senin insiyatifine kalmış. Günü gününe de isteyebilirsin, o hafta içinde de isteyebilirsin.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.242 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #7 theFaceless dedi: Ev sahibi benim. Genişletmek için tıkla... Biraz jesse pikmansal bir laf oldu.
theFaceless Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2017 Mesajlar 1.306 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Budapeşte 1 Nisan 2025 #8 Deiinzz dedi: Adam lafı koydu. Hocam bu arada senin insiyatifine kalmış. Günü gününe de isteyebilirsin, o hafta içinde de isteyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Doğrusu nasıl oluyorsa o şekilde yapmak istiyorum. Önce oturup sonra mı kira alınır, oturmadan önce mi alınır onu bilemediğim için sormak istedim.
Deiinzz dedi: Adam lafı koydu. Hocam bu arada senin insiyatifine kalmış. Günü gününe de isteyebilirsin, o hafta içinde de isteyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Doğrusu nasıl oluyorsa o şekilde yapmak istiyorum. Önce oturup sonra mı kira alınır, oturmadan önce mi alınır onu bilemediğim için sormak istedim.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.242 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #9 theFaceless dedi: Doğrusu nasıl oluyorsa o şekilde yapmak istiyorum. Önce oturup sonra mı kira alınır, oturmadan önce mi alınır onu bilemediğim için sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Biraz senin insafınla alakalı gibi.
theFaceless dedi: Doğrusu nasıl oluyorsa o şekilde yapmak istiyorum. Önce oturup sonra mı kira alınır, oturmadan önce mi alınır onu bilemediğim için sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Biraz senin insafınla alakalı gibi.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.597 Makaleler 2 Çözümler 36 1 Nisan 2025 #10 theFaceless dedi: Doğrusu nasıl oluyorsa o şekilde yapmak istiyorum. Önce oturup sonra mı kira alınır, oturmadan önce mi alınır onu bilemediğim için sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk eve girdiğinde ilk aylığı verir, 1 ay dolduktan sonra değil.
theFaceless dedi: Doğrusu nasıl oluyorsa o şekilde yapmak istiyorum. Önce oturup sonra mı kira alınır, oturmadan önce mi alınır onu bilemediğim için sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk eve girdiğinde ilk aylığı verir, 1 ay dolduktan sonra değil.