İlk konsol olarak PS5 Slim mi Xbox Series S mi?

talha.a

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060Ti - 2x16 32gb XPG - İntel Core i5 11400F
Hocalarım merhaba. Aktif olarak PC kullanıcısıyım ve hiç Xbox veya PS sahibi olmadım o yüzden oyun konsollarında pek bir bilgim yok. Biraz araştırdım, Xbox Series S ve PS 5 Slim'in fiyatları biraz yakın, genel olarak FIFA ve pes oynayacağım diğer oyunları çok fazla oynayacağımı sanmıyorum. Sizce oyun fiyatları gibi şeyleri de düşünürsek ilk konsolum olarak hangisini almam daha mantıklı olur?

Hocam bence PS5 alın oyun imkanı fazla fikirleriniz değişirse ileride daha iyi oyunlar Sony'den gelecektir.

PlayStation alman daha mantıklı. Günümüzde pek özel oyun mantığı kalmasa da Türkçe dublajlı oyun seçeneği çok. Xbox'ta Türkçe destekli oyun yok denecek kadar az. Ayrıyeten GTA 6 Series S'e çıkmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim direkt şahsi önerim konsol almaman yönünde. Çünkü fiyatlar artık cidden absürt hale geldi. Ama dediğim gibi bu benim şahsi önerim. Soruna gelirsek tartışmasız şekilde PS5 diyorum. Halihazırda PC kullanıcısı olduğunu belirtmişsin. Oyun olarak Xbox ile PC'nin bir farkı yok artık. Kaldı ki son açıklanan Game Pass fiyatları da ortada. PS5 en azından kendine özel oyunlarıyla yine bir şekil de alınması daha mantıklı duruyor. O yüzden net şekilde PS5 öneririm.

ben de aynı düşünceyle series s almıştım fakat 1 hafta sonra sattım çok güçsüz bir cihaz ve ps5 gta 6 için daha iyi olacaktır slim de kullandım şimdi ps5 pro düşünüyorum ps5 slim de olabilir o da gayet başarılıydı ancak series s i boş ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…