BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.755 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #11 Internet Explorer dedi: Ben Tonguç Akademi ve Hocalara Geldik izliyordum Genişletmek için tıkla... Ben Tonguç'u sevmiyordum. Çok goygoy yapıyorlar. Hocalara Geldik fena değildir.
Internet Explorer dedi: Ben Tonguç Akademi ve Hocalara Geldik izliyordum Genişletmek için tıkla... Ben Tonguç'u sevmiyordum. Çok goygoy yapıyorlar. Hocalara Geldik fena değildir.
2 256386 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 1.717 Makaleler 1 Çözümler 1 16 Ekim 2020 #12 Açıkçası 9.sınıdta zorlamıştım ben ortam değişikliği hoca değişikliği falan. Alıştıkta sonradan bir ilk ay alışma süreci olur.
Açıkçası 9.sınıdta zorlamıştım ben ortam değişikliği hoca değişikliği falan. Alıştıkta sonradan bir ilk ay alışma süreci olur.
cptkucuk Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 246 Çözümler 2 16 Ekim 2020 #13 Birazda okuluna bağlı. Bazen hocalar tüm okuldaki sınıfları hesaba katıp sınav yaptığı için kolay ya da zor olabiliyor sınavlar. Sonuç olarak tamamen sana bağlı.
Birazda okuluna bağlı. Bazen hocalar tüm okuldaki sınıfları hesaba katıp sınav yaptığı için kolay ya da zor olabiliyor sınavlar. Sonuç olarak tamamen sana bağlı.