İlk maaşımı nasıl harcamalıyım?

Adamın daha ilk maaşı borsanın bsini bilmiyor belki de 10 20 alacak diye parasını kaybetmesine ne gerek var.
Ne demek 10,20 alacak borsanın b sini bilmeden 2 ay sıkı takiple paramı 2 ye katladım. Eğer araştırma yapamam diyor ise dolar veya altın almak en mantıklısı en azından parası değer kaybetmez.

İkisini de ayırt edemiyorsam niye ben dolara yatırım yapayım he gider TL kullanırım
Sallıyorum. Dolara 1000TL attın 2012'de 500 dolar aldın. 500 dolar ile o zaman sallıyorum PS5 alabiliyordun. O PS5'i 2023'de 10000TL'ye sattın fakat hala 500 dolar ediyor. Biz buna enflasyon diyoruz.

İnsanlara harcama, kimseye iyilik falan yapma, kendin kazandın, kendine harca. Ne istiyorsan kafana göre.

Sallıyorum. Dolara 1000TL attın 2012'de 500 dolar aldın. 500 dolar ile o zaman sallıyorum PS5 alabiliyordun. O PS5'i 2023'de 10000TL'ye sattın fakat hala 500 dolar ediyor. Biz buna enflasyon diyoruz.
vay canına ben bunu nasıl bilmiyordum ya ben ne dedim dostum yatırım yap paranı koru dedim

İnsanlara harcama, kimseye iyilik falan yapma, kendin kazandın, kendine harca. Ne istiyorsan kafana göre.

Bu da bir fikir.

Sallıyorum. Dolara 1000TL attın 2012'de 500 dolar aldın. 500 dolar ile o zaman sallıyorum PS5 alabiliyordun. O PS5'i 2023'te 10000TL'ye sattın fakat hala 500 dolar ediyor. Biz buna enflasyon diyoruz.

Ama 2012 de 1000TL'yi elinde tutsaydı şimdi ancak PS5 koluna kılıf alırdı.

Arkadaş adam ilk maaşını almış, 2 sene bekleyecek ki parası enflasyondan etkilenmesin. Amaçsız.

O zaman para biriktirmeyelim elimize geldiği gibi harcayalım.

O zaman para biriktirmeyelim elimize geldiği gibi harcayalım.
Harcaman gerekiyorsa bugün harcayacaksın zaten, yarına bekletirsen zarardasın. Faiz oranlarından ve enflasyondan habersiz yaşıyorsunuz sanırım. Dolar 3 hafta önceki yerini solladı, milyarlarca dolar satılmasına ve faiz arttırılmasına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…