Steam İlk mailli hesap geri alınabilir mi?

TheLeft4Dead2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili Technopat üyeleri, soru gayet açık bir site üzerinden ilk mailli Steam hesabı alacağım içi bayağı dolu, bu hesabın ilk sahibi ilk mail olmadan hesabı geri çekme şansı var mı? Bilen veya bu durumu deneyimlemiş üyeler yeşillendirebilirse sevinirim, iyi sosyaller.

Var. Aynı Riot Games'de olduğu gibi Steam desteğe e-mail atar karşısına 10 tane falan soru gelir. İlk ödeme yöntemi, ilk satın aldığı oyun vb. doğru cevaplanırsa e-mail e posta sıfırlama linki gönderirler.

Var. Aynı Riot Games'de olduğu gibi Steam desteğe e-mail atar karşısına 10 tane falan soru gelir. İlk ödeme yöntemi, ilk satın aldığı oyun vb. doğru cevaplanırsa e-mail e posta sıfırlama linki gönderirler.
Riot'da işe yaramıyor o ben yaptım ilk mailim ve tüm bilgilerimi eksiksiz bilmeme rağmen allem ettiler kallem ettiler bir türlü vermediler.

Var. Aynı Riot Games'de olduğu gibi Steam desteğe e-mail atar karşısına 10 tane falan soru gelir. İlk ödeme yöntemi, ilk satın aldığı oyun vb. doğru cevaplanırsa e-mail e-posta sıfırlama linki gönderirler.

Kral Riot'la Steam aynı değil, Riot Games'te hesabı geri çekmek aşırı kolay ilk mail alınsa bile geri alınıyor ancak Steam'de ılk maılı alınca gerı cekılmıyor diye soylentı var.

Riot'da işe yaramıyor o ben yaptım ilk mailim ve tüm bilgilerimi eksiksiz bilmeme rağmen allem ettiler kallem ettiler bir türlü vermediler.

Hocam detay verebilir misiniz ben kolay bir şekilde alınıyor diye biliyorum, ilk mailin önemi şu şekilde: Sordukları soruların 3-5 tanesini bilmesi yetiyor ancak hesabın gerçekten ilk sahibi ise ve maile erişimi yoksa soruların en fazla 1 tanesi yanlış olacak şekilde 14/15 te yapması gerekiyor diye biliyorum hocam.

Kral Riot'la Steam aynı değil, Riot Games'te hesabı geri çekmek aşırı kolay ilk mail alınsa bile geri alınıyor ancak Steam'de ılk maılı alınca gerı cekılmıyor diye soylentı var.

Hocam detay verebilir misiniz ben kolay bir şekilde alınıyor diye biliyorum, ilk mailin önemi şu şekilde: Sordukları soruların 3-5 tanesini bilmesi yetiyor ancak hesabın gerçekten ilk sahibi ise ve maile erişimi yoksa soruların en fazla 1 tanesi yanlış olacak şekilde 14/15 te yapması gerekiyor diye biliyorum hocam.
Bak şöyle diyeyim, benim ilk mail vardı, ona erişimimde vardı. Bütün soruları doğru yanıtladım 15 tane falan, inanmadılar. Nasıl oldu bende bilmiyorum. Daha sonra gittiler öyle bir şey sordularki dünyadaki en şanssız insan olduğumu o an anladım. Soru şu;
Daha önce hesabınızda ki ilk satın alımınızda ki kodlardan birini atarsanız belki o zaman işlem yaparız dedi. O kodları görmenin 2 yolu var: ya hesaba giriş yapmak ya da gmail'e geliyo o kodlar. Ula benimde şansıma alışveriş yaptığım karttaki gmail'imin şifresini kaybettim, hatta ben bir ara 7-8 ay sırf o hesap için uğraştım çünkü tüm her şeyim oraya kayıtlıydı. Sonrada hesap gitti.
En sinir bozucu olay ise tüm bunları çalan kişinin sadece e-postamı ðegiştirmesi sebebi ile oldu. Bende oyunu bıraktım sinirlenip.

Söylentiler yalan. Alabiliyorlar. Hatta Steam'de daha kolay bile olabilir geri alması. Daha önceden aldığı bir oyun kodu, faturası gibi bilgileri vermesi yeterli. Steam hesabı bu yüzden o kadar değerli değil. Hem satışı yasak hem de geri alması kolay.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı