SüleymanSebaizinde Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Kızla daha tanışmıyoruz. Sizce ilk mesaj ne olmalı?
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.057 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #2 SüleymanSebaizinde dedi: Kızla daha tanışmıyoruz. Sizce ilk mesaj ne olmalı? Genişletmek için tıkla... tanışmadığın kıza nasıl bir şey yazabilirsin yazamassın ki. biraz yüz yüze konuşsaydın yada en kötü ödev isteme bahanesiyle yaz ama ne kadar tutar ki?
SüleymanSebaizinde dedi: Kızla daha tanışmıyoruz. Sizce ilk mesaj ne olmalı? Genişletmek için tıkla... tanışmadığın kıza nasıl bir şey yazabilirsin yazamassın ki. biraz yüz yüze konuşsaydın yada en kötü ödev isteme bahanesiyle yaz ama ne kadar tutar ki?
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 432 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #3 SüleymanSebaizinde dedi: Kızla daha tanışmıyoruz. Sizce ilk mesaj ne olmalı? Genişletmek için tıkla... Selam naber yaziyorum ben cogunlukla veya kiz muzikle ugrasiyorsa muzikciler arasinda omu bu mu diye giriyorum konuya.
SüleymanSebaizinde dedi: Kızla daha tanışmıyoruz. Sizce ilk mesaj ne olmalı? Genişletmek için tıkla... Selam naber yaziyorum ben cogunlukla veya kiz muzikle ugrasiyorsa muzikciler arasinda omu bu mu diye giriyorum konuya.
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 8 Yer İstanbul 3 Mart 2025 #4 SüleymanSebaizinde dedi: Kızla daha tanışmıyoruz. Sizce ilk mesaj ne olmalı? Genişletmek için tıkla... Kızla hiç muhabbetin yoksa ne yazsan fayda etmez.
SüleymanSebaizinde dedi: Kızla daha tanışmıyoruz. Sizce ilk mesaj ne olmalı? Genişletmek için tıkla... Kızla hiç muhabbetin yoksa ne yazsan fayda etmez.
Mysmeh Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 813 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #5 Story veya not atıyor mu? Eğer atıyorsa ona cevap olarak kızı güldürecek türden bir mesaj atabilirsin. Selam naber tarzı veya yürüme, iltifat tarzı şeyleri günde 100 kişiden alıyordur zaten.
Story veya not atıyor mu? Eğer atıyorsa ona cevap olarak kızı güldürecek türden bir mesaj atabilirsin. Selam naber tarzı veya yürüme, iltifat tarzı şeyleri günde 100 kişiden alıyordur zaten.