Aşağıya yazıyorum.İlk mesajı atacağım ama nasıl atacağım hakkında bir fikrim yok. Bunu nasıl yapmalıyım?
Aşağıya yazıyorum.
Ben ki, sultanlar sultanı, hakanlar hakanı, hükümdarlara taç giydiren, Allah'ın yeryüzündeki gölgesi ve atalarımın fethettiği Akdeniz'in, Karadeniz'in, Rumeli'nin, Anadolu'nun, Karaman'ın, Rum'un, dulkadiroğluları Vilayeti'nin, Diyarbakır'ın, kürdistan'ın, Azerbaycan'ın, Acem'in, şam'ın, Haleb'in, mısır'ın, Mekke'nin, Medine'nin, kudüs'ün, bütün Arap memleketlerinin, Yemen'in ve daha nice ülkelerin ki, büyük atalarımın Allah kabirlerini nurlu etsin karşı konulmaz kuvvetleriyle fethettikleri ve benim muhteşemliğimle de ateş saçan mızrağımın ve zafer getiren kılıcımın gücüyle fethettiğim nice memleketlerin sultanı ve padişahı olan sultan (dedenin ismi) han oğlu sultan (babanın ismi) han oğlu sultan (kendi ismin) Han'ım.
Sizin gibi dünyalar güzeli bir kadının bir an bile aklımdan çıkması zinhar mümkün değildir. Sizin bu güzelliğinizi kelimelerle ifade etmek ise asla mümkün değildir. En içten sevgi ve saygılarımla siz (kızın adı) hanım ile tanışmayı dilerim.
Dalga geçmiyorum, garanti işe yarıyor. Denendi ve onaylandı.
Öyle düşündürüyor olabilir ama etkili olacağını düşünüyorum. Kızları klasik yani zaten bekledikleri şekilde tavlamaya çalışmak genel ortalamada daha başarız bir istatistik oluşturuyor.Bu tarz şeylerden hoşlanacak biri değil olduğu gibi engel yiyebilirim.
Öyle düşündürüyor olabilir ama etkili olacağını düşünüyorum. Kızları klasik yani zaten bekledikleri şekilde tavlamaya çalışmak genel ortalamada daha başarısız bir istatistik oluşturuyor.
Eğer Instagram’dan bahsediyorsan onu yakın arkadaşlara ekleyip birkaç (göndermeli de olabilir) hikaye paylaşabilirsin. Belki o size yazar?Hikaye atmasını bekliyorum ama çok uzun aralıklarla atıyor.
Eğer Instagram'dan bahsediyorsan onu yakın arkadaşlara ekleyip birkaç (göndermeli de olabilir) hikaye paylaşabilirsin. Belki o size yazar?
Aşağıya yazıyorum.
Ben ki, sultanlar sultanı, hakanlar hakanı, hükümdarlara taç giydiren, Allah'ın yeryüzündeki gölgesi ve atalarımın fethettiği Akdeniz'in, Karadeniz'in, Rumeli'nin, Anadolu'nun, Karaman'ın, Rum'un, dulkadiroğluları Vilayeti'nin, Diyarbakır'ın, kürdistan'ın, Azerbaycan'ın, Acem'in, şam'ın, Haleb'in, mısır'ın, Mekke'nin, Medine'nin, kudüs'ün, bütün Arap memleketlerinin, Yemen'in ve daha nice ülkelerin ki, büyük atalarımın Allah kabirlerini nurlu etsin karşı konulmaz kuvvetleriyle fethettikleri ve benim muhteşemliğimle de ateş saçan mızrağımın ve zafer getiren kılıcımın gücüyle fethettiğim nice memleketlerin sultanı ve padişahı olan sultan (dedenin ismi) han oğlu sultan (babanın ismi) han oğlu sultan (kendi ismin) Han'ım.
Sizin gibi dünyalar güzeli bir kadının bir an bile aklımdan çıkması zinhar mümkün değildir. Sizin bu güzelliğinizi kelimelerle ifade etmek ise asla mümkün değildir. En içten sevgi ve saygılarımla siz (kızın adı) hanım ile tanışmayı dilerim.
Dalga geçmiyorum, garanti işe yarıyor. Denendi ve onaylandı.
Gelecekteki eşinim deseydin.İlk mesajı attım gitar çalıyordu birkaç dakika onun üzerine konuştuk sonra sen kimsin dedi.
Hocam ne dersem kabul mü yani?Ben bile kabul ederim o kadar uzunki okumaya üşendim hatta bu şekil ne dersen kabul ederim.
Gelecekteki eşinim deseydin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.