strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 21 Temmuz 2020 #11 Abdullah_Kadir dedi: Daha çok yolu var kebass için ayrıca adamda edit yeteneğinden çok fikir var kaliteli kanal. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Gerçekten de derin anlam içeren editler yapıyor.
Abdullah_Kadir dedi: Daha çok yolu var kebass için ayrıca adamda edit yeteneğinden çok fikir var kaliteli kanal. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Gerçekten de derin anlam içeren editler yapıyor.
Cimbomlu Wassup Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 790 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #12 s3yit dedi: Güzel olmuş, montaj programınız nedir? Genişletmek için tıkla... Movavi Video editor Premium deneme sürümü. frukoin dedi: 23 Haziran ve öncesindeki süreç de olmalıydı. Hatta İmamoğlu'nun, Tevfik Göksu'ya ''Burada kararları ben veririm.'' cümlesi izleyiciyi yükseltebilirdi. İlk montaj için ortalama bir sonuç olmuş. Genişletmek için tıkla... 23 Haziran için ayrıca edit yapmayı düşünüyorum. O yüzden bu videoya eklemedim. shotgunned dedi: Gayet iyi olmuş ilk montajınıza göre ancak patlama yerini pek beğenmedim. Daha cafcaflı bir şeyler beklerdim. Onun dışında gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. shotgunned dedi: Gayet iyi olmuş ilk montajınıza göre ancak patlama yerini pek beğenmedim. Daha cafcaflı bir şeyler beklerdim. Onun dışında gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Mazbata biraz geç verildiği için patlama yerinde patlayamadık. Son düzenleme: 21 Temmuz 2020
s3yit dedi: Güzel olmuş, montaj programınız nedir? Genişletmek için tıkla... Movavi Video editor Premium deneme sürümü. frukoin dedi: 23 Haziran ve öncesindeki süreç de olmalıydı. Hatta İmamoğlu'nun, Tevfik Göksu'ya ''Burada kararları ben veririm.'' cümlesi izleyiciyi yükseltebilirdi. İlk montaj için ortalama bir sonuç olmuş. Genişletmek için tıkla... 23 Haziran için ayrıca edit yapmayı düşünüyorum. O yüzden bu videoya eklemedim. shotgunned dedi: Gayet iyi olmuş ilk montajınıza göre ancak patlama yerini pek beğenmedim. Daha cafcaflı bir şeyler beklerdim. Onun dışında gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. shotgunned dedi: Gayet iyi olmuş ilk montajınıza göre ancak patlama yerini pek beğenmedim. Daha cafcaflı bir şeyler beklerdim. Onun dışında gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Mazbata biraz geç verildiği için patlama yerinde patlayamadık.