İlk motor olarak RS200 alınır mı?

Ama parayı tamamlayamazsan yine RS200 alirim.
Uzun yol yapma düşünceniz varsa ve paranız touring bir motora yetmiyorsa, paranız yetiyor diye RS200 almayın. Uzun yolda perişan olursunuz. Çok uzun mesafelere uygun bir motor değil. Canı çıkarcasına sürdüğünüz 135 +- km/s hız yapıyor. Sürekli o şekilde süremeyeceksiniz motoru. Hem siz yorulacaksınız hem de motoru çok yorarsınız.

Uzun dedigim 2 ayda 1 falan anca 70-100 km arasi bir yol. Köye vs. gidersem diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır hocam teşekkür ederim.

0 Km RS200 aldım hocam motordan memnunum sadece düşük devirde titreme yapıyor tek silindir ondan dolayı olabilir. Benim motorumda 2 kere arıza lambası yaktı söndü söndüğü için sorun olmaz dediler çevremdekiler. İnternette Bajaj'ın bu kronik sorunu olduğu yazmakta. Uzun yol yapacaksanız sele için minder gibi şeyler oluyor kılıf yani ondan tavsiye ederim. Benim motorum daha 320 Km'de bu arada. 6-7 bin devri geçmiyorum motoru zorladığım için arıza lambası yaktı diyenler olacaktır rodaja özen gösteriyorum. Dominar 250 daha ağır motor ilk defa sürecekseniz keskin dönüşlerde düşük hızda ağır olduğu için ön frene de acemilik yüzünden basarsanız devirebilirsiniz, RS200 ile başıma geldi. RS200 de bagaj namına hiçbir şey yok ruhsatı bile koyamıyorum, dominar alıp arkaya çanta atarsanız uzun yolculuklar daha rahat olacaktır sizin için. RS200 ile ilgili sormak istediğiniz bir şey varsa buyurun. Ekstra olarak uzun yol yapacaksanız rs200 ile ön siperliği değişmenizi öneririm çünkü kısa olduğu için rüzgar alıyorsunuz. Onun dışında bence alınır çin malı motorlardansa almak mantıklı. Sr250 var arkadaşımda yağmurda su değince ekranı gidiyor diyecekiniz sendede arıza lambası yaktı merak etmeyin onlardada yakıyor hocam.

RS200 ile ilgili sormak istediğiniz bir şey varsa buyurun.

Uzun uzun yazdığınız için cok teşekkür ederim hocam. Merak ettiğim bir şey yani daha once CG kullandim ona göre cok ağır mıdır taşıması sıkıntı olur mu acaba? 2. olarak 2024 model mi aldiniz öncekilerde vites göstergesi yok diyorlardi 2024 de var mi?

Sıfır aldım hocam 2 hafta önce yani 2024 model. Vites göstergesi yok ancak alışıyor insan sorun olan bazen 2 de kalıyor kalkarken stop ettirebilirsiniz. Cg bu motorlara göre çok daha hafif ağır bence dominar özellikle daha ağır. Benim tavsiyem dominar almanız çünkü koruma takozu da taktırabilirsiniz Rs200'lerde koruma takozu tavsiye edilmiyor şaseden dolayı. Dominar'a çanta da taktırabilirsiniz. Taşıması zor olur mu derken kastettiğinizi anlamadım dönüşlerde zorlanabilirsiniz cg gibi kıvrak hafif küçük olmadığından ancak zor bir şey değil süre süre alışırsınız.

RS200'lerde koruma takozu tavsiye edilmiyor şaseden dolayı. Dominar'a çanta da taktırabilirsiniz.

Takoz olayini duymuştum ama canta takilabiliyor sanirim.
Taşıması zor olur mu derken kastettiğinizi anlamadım dönüşlerde zorlanabilirsiniz
Aynen dönüşlerde nasil olur diye sormak istemiştim.

sorum olursa daha sonra tekrar sorabilir miyim

Bir şey daha boş vites 1. ve 2. vitesin arasindaymis biraz saçma geldi kullanimi nasıl oluyor?

Bir de 250sr gözüme çarptı onun hakkinda bilginiz var mi önerir misiniz? @Kabal11 @Görkem Umut @keremph

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…