İlk motor olarak Yuki taro GP2 alınır mı?

jumpianaxta

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar A1 ehliyet ile küçük ilçede kullanacağım çok kafa yormayan bir motor istiyorum. Okula, dershaneye gidip gelirken kullanacağım. İlk motorum olacak, görünüş olarak ve ses yapı olarak Yuki taro GP2 çok hoşuma gitti. Bütçesel bir sorunum yok ancak motor ilk piyasaya çıktığında çok parça sorunu olduğuna dair yazılar okudum. Korkutmadı değil, düzelmiş midir? O tarz başka bir motor önerisi de hoş olur. Kronik sorunları var mıdır? (not: 0 almayı düşünüyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Parça ve servis sorunu var. Onun dışında genelde bayiler 200cc ile çıkarıyor 125cc olarak çıkaranı görmedim. Eğer bir çevirmede bilirkişi tarafından anlaşılırsa çok büyük cezası var. Usulsüz hacim artışı adı altında vergi kaçırıyor olarak bile yargılanabilirsin. Küçük bir ilçede yaşıyorum bana bir şey olmaz deme oluyor.

Eyvah hocam o zaman. Bir de QJ SRK 125R modelini beğenmiştim onun hakkında bilginiz var mı acaba?

Hayır, Yuki almamalısın dostum. İlk yıl tatlı gelir, 2 3 yıl sonra zortlamaya başlar o motor. Çevirmelerdede sıkıntı yaratabiliyor bu arada artık polisler nereden ceza kessem diye yer arıyorlar. Bütçene göre RS200 tam senlik, ancak A1 ehliyetin varmış. O halde NS125 öneririm ben sana. Sürücü kurslarında falan da genellikle kullanılıyor çok sıkıntı çıkarmadığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…