Flat0rns Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 145 Yer Düzce 14 Temmuz 2022 #1 Merhaba, arkadaşım BRBA başlayacak. Ben BCS'yi izledim BRBA öncesi konuyu anlatıyordu. Sizce ilk hangisini izlemeli?
Merhaba, arkadaşım BRBA başlayacak. Ben BCS'yi izledim BRBA öncesi konuyu anlatıyordu. Sizce ilk hangisini izlemeli?
M MemoHub Decapat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #2 Bb izle tabii soru mu bu hocam
Gene Takovic Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 641 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #3 Normalde sıralama Better Call Saul - Breaking Bad - El Camino diye gidiyor fakat ilk Breaking Bad sonra Better Call Saul izlemenizi tavsiye ederim. Breaking Bad'in arkaplanını daha çok anlayıp daha çok sevebilirsiniz diziyi.
Normalde sıralama Better Call Saul - Breaking Bad - El Camino diye gidiyor fakat ilk Breaking Bad sonra Better Call Saul izlemenizi tavsiye ederim. Breaking Bad'in arkaplanını daha çok anlayıp daha çok sevebilirsiniz diziyi.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 18 Temmuz 2022 #4 Better Call Saul - Breaking Bad - El Camino sırasıyla izlerseniz kronolojik olarak doğru olur.
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.024 Çözümler 5 21 Temmuz 2022 #5 Breaking Bad'i izlemeden Better Call Saul izlerseniz pek keyif alamayabilirsiniz. Önce Breaking Bad izleyin.
Breaking Bad'i izlemeden Better Call Saul izlerseniz pek keyif alamayabilirsiniz. Önce Breaking Bad izleyin.