ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #21 Ekran kartını AMD almak daha mı mantıklı o zaman.
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.894 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #22 ArkDesign dedi: Ekran kartını AMD almak daha mı mantıklı o zaman. Genişletmek için tıkla... Firmalara çok takılmayın. Hangisi performanslıya onu alın.
ArkDesign dedi: Ekran kartını AMD almak daha mı mantıklı o zaman. Genişletmek için tıkla... Firmalara çok takılmayın. Hangisi performanslıya onu alın.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #23 emoji_bey dedi: Firmalara çok takılmayın. Hangisi performanslıya onu alın. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın DLSS gibi teknolojileri hoşuma gidiyor.
emoji_bey dedi: Firmalara çok takılmayın. Hangisi performanslıya onu alın. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın DLSS gibi teknolojileri hoşuma gidiyor.
A ahmetfpsz Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #24 ArkDesign dedi: NVIDIA'nın DLSS gibi teknolojileri hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam AMD'de FSR var diye biliyorum.
ArkDesign dedi: NVIDIA'nın DLSS gibi teknolojileri hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam AMD'de FSR var diye biliyorum.
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.894 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #25 ArkDesign dedi: NVIDIA'nın DLSS gibi teknolojileri hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... AMD'de de FSR var. Çoğu kişi küçümsüyor ama performansı DLSS'e bayağı yakın.
ArkDesign dedi: NVIDIA'nın DLSS gibi teknolojileri hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... AMD'de de FSR var. Çoğu kişi küçümsüyor ama performansı DLSS'e bayağı yakın.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #26 ahmetfpsz dedi: Hocam AMD'de FSR var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Benimde sistemim baya eski olduğu için bilmiyorum.
ahmetfpsz dedi: Hocam AMD'de FSR var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Benimde sistemim baya eski olduğu için bilmiyorum.
A ahmetfpsz Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #27 ArkDesign dedi: Benim de sistemim bayağı eski olduğu için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O kadar fiyat farkına ufak bir fark olacak teknolojide ama daha güçlü yan bileşenleriniz olur bilgisayarınızda AMD alırsanız.
ArkDesign dedi: Benim de sistemim bayağı eski olduğu için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O kadar fiyat farkına ufak bir fark olacak teknolojide ama daha güçlü yan bileşenleriniz olur bilgisayarınızda AMD alırsanız.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #28 ahmetfpsz dedi: O kadar fiyat farkına ufak bir fark olacak teknolojide ama daha güçlü yan bileşenleriniz olur bilgisayarınızda AMD alırsanız. Genişletmek için tıkla... Paramı toparlayınca yeni konu açarım.
ahmetfpsz dedi: O kadar fiyat farkına ufak bir fark olacak teknolojide ama daha güçlü yan bileşenleriniz olur bilgisayarınızda AMD alırsanız. Genişletmek için tıkla... Paramı toparlayınca yeni konu açarım.