İlk önce ekran kartını mı yoksa hava soğutucu mu takılmalı?

Rankout

Hectopat
Yer
Giresun/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem askıda :)
Meslek
Öğrenci...
Aldığım hazır sistem bugün elime ulaştı ama ilk önce ekran kartını mı takmalıyım yoksa kule tipi hava soğutucuyu mu? Ayrıca YouTube'da nasıl yapacağımı anlatan bir video varsa bildiğiniz çok güzel olur (Türkçe olsun )
Ekstra olarak ekran kartını takarken sisteme yanlışlıkla bir zarar vermem değil mi?

Ekran kartını takmadan önce soğutucu montajını yapmak daha iyi olur, daha rahat edersin montajı yaparken. Soğutucu modelini söylersen montaj videosu paylaşabiliriz.

ID-Cooling SE-224XT
Aldığım sistemde bu (anakartı 550 mk yaptım)

ID-Cooling SE-224XT
Aldığım sistemde bu (anakartı 550 mk yaptım)
Videoda kasa içinde yapmıyor artı olarak macunu biraz fazla sıkarsam yanlışlıkla bir zararı olur mu?
Hocam ekran kartı içinde video var mı?

Videoda kasa içinde yapmıyor artı olarak macunu biraz fazla sıkarsam yanlışlıkla bir zararı olur mu?
Fark etmez, aynı işlemi sen kasa içinde yapacaksın bir fark yok.
Hocam ekran kartı içinde video var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video eski olabilir ama yapacağın işlem aynı.

Fark etmez, aynı işlemi sen kasa içinde yapacaksın bir fark yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video eski olabilir ama yapacağın işlem aynı.

Anladım hocam sağ olun ☺️

Macunu biraz fazla sıkarsam yanlışlıkla bir zararı olur mu?
Ufak nokta şeklinde veya x şeklinde sıkabilirsiniz, soğutucuyu oturttuktan sonra macunun anakarta bulaşmamasına özen gösterin, soruna yol açabilir.
Kolay gelsin montajda, takıldığınız yer olursa tekrar yazabilirsiniz.

Ufak nokta şeklinde veya x şeklinde sıkabilirsiniz, soğutucuyu oturttuktan sonra macunun anakarta bulaşmamasına özen gösterin, soruna yol açabilir.
Kolay gelsin montajda, takıldığınız yer olursa tekrar yazabilirsiniz.
Tamamdır hocam ☺️ Tekrardan teşekkür ederim ilk defa sistem montajlayacağım için bilmiyordum nasıl yapmam gerektiğini ☺️

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı