İlk önce hangisini almalıyım ?

DarknessLord

Megapat
Makaleler
7
Yer
Tekirdağ/Çorlu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1-Arkadaşlar 4 GB RAM'im var. Buna 4 GB daha ekleyip 8 GB yapabilirim.

2- Kulaklığım yok hoparlör ve kameramın mikrofonunu kullanıyorum Skype vs. oyunlar oynarken.

3- Monitörüm 1440x900 4ms tepki süreli biraz eski.

Sırayla hangisini geliştirmeliyim sizce ?

3, 2, 1. Ben bu şekilde geliştirirdim. Monitör 1080 olmalı. Benim hayat felsefem. Ama çok da öncelikli değil ise 2, 1, 3 şeklinde de yapabilirsin.

1. madde için günümüzdeki oyunlarda 4 gb ram yeterli olmakta sıkıntı yaşamaman lazım o yüzden en sona atardım şahsen.
2.Oyunadığın oyun veya oyunalr counter-strike gibi çok grafikleri ön planda değilse senin için ilk alman gereken kulaklık olacak.
3.Yok benim Nvidia 780,970,980 veya Amd tarafında r9 280,285,290 ve üstü modellerin mevcutsa ve ekran kartını zorlayan single oyunlar oynuyorsan senin için grafik ön planda olmalı yani ekran alman daha mantıklı olacaktır.Tabi bunlar şahsi görüşlerim ve mantılı olanda bu bence.

Ekran kartım GTX 750Ti çok üst seviye oyunlar oynamıyorum zaten çoğu single oyunları bitirdim yenileri bekliyorum ve yakında da gelecek sürüyle oyun var. League of Legends oynadığım için pek ram ihtiyacım yok diyebilirim fakat takım olarak oynuyoruz genelde kulaklık almayı düşünüyorum. Monitörde ise kararsızım çok büyük bir monitör alırsam oyunda harita kontrolü yapamamaktan korkuyorum şu an ki monitörüm 19 inç.

O zaman 2,1 ve 3 yap. Bana göre monitör en son değiştirilecek bilgisayar parçası, ben kendi 19 inç 1280x1024 çözünürlüklü monitörümü bozulana kadar kullandım. Eğer G-SYNC'li monitör alamayacaksan en son monitörü değiştir.

Bende 19 inçle lol oyunuyordum ekranım bozulunca yenisini almam gerekti 21.5 inç aldım oyunda harita kontrolünde sıkıntı yaşamazsın

Anlattıklarına göre tercihlerini 2-3-1 olarak yapmalısın. Benim fikrim budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…