İlk önce yayınlanan videoya sonradan yayınlanan videonun telif atması

Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Esnaf
Herkese merhaba, bugün kanalıma telif hakkı ihlali ile alakalı bir uyarı geldi. Uyarıyı inceleyince Ümit Erdim Ve Kızıyla Yapmış Olduğu Neşeli Sohbet adlı videoma telif atmış. Telif atanın kanalını inceleyince kanalımdaki videonun bulunduğunu gördüm. Ancak telif atan kanal bu videoyu 25 Mar 2019 tarihinde yayınlandı tarihinde yayınlarken ben ise 25 Şub 2019 tarihinde yayınlandı yayına soktum. Bu video telif atan kişinin kanalından indirilmedi Mynet sitesinden indirdim. Bu videoya telif atma hakkı var mı? İtiraz ettim. Konu hakkında bilgisi olan var mı, süreç nasıl işler?

Mynet haber:

https://www.mynet.com/umit-erdim-in-kiziyla-cektigi-video-sosyal-medyayi-salladi-190101141957

Telif atan kanal sahibinin videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim videom:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı