İlk okulda aşık olduğum kız mesaj yazdı

ArdaG4

Femtopat
Daha fazla  
Ta ilkokuldaki aşık olduğum kız yıllar sonra Instagram'dan mesaj yazdı. Şu an lise sonum ve yıllarca görmedigim birine hala ilk günkü gibi duyguların uyanması aşırı çocukca ve saçma geliyor bana ama elimden bir şey gelmiyor. Sizce yıllardır görmediginiz birine karsi hala bu duygulari beslemek tuhaf mı? Kaç gündür kendimi sorguluyorum ve kafayı yiyeceğim neredeyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllar sonra onu görünce içinizde hâlâ duygu besliyorsanız, istediğiniz gibi kız bulamamışsınız demektir. İstediğiniz gibi kız bulabilseydiniz, kolay kolay duygu beslemezdiniz.

Yıllar sonra onu görünce içinizde hâlâ duygu besliyorsanız, istediğiniz gibi kız bulamamışsınız demektir. İstediğiniz gibi kız bulabilseydiniz, kolay kolay duygu beslemezdiniz.
O kişiye özel bi duygu değil mi diyosun yani başka nedenleri mi var

@ArdaG4, evet. İlkler kolay kolay unutulmaz, doğrudur da onun yerini doldurabilseydiniz aklınıza bile gelmezdi. Yalan mı?

@ArdaG4, evet. İlkler kolay kolay unutulmaz, doğrudur da onun yerini doldurabilseydiniz aklınıza bile gelmezdi. Yalan mı?

Doğru ama ne bileyim yani biri olsa bile unutulmayacak bir şey gibi kendim bile hala anlam veremedim. Kendime açıklayamadığım bir duygu.

@ArdaG4, unutursunuz birkaç güne. Hayatınıza kaldığınız yerden devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…