1.Elizabeth Decapat Kek günü Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar ilkokuldan bir kız takıldı aklıma ismini biliyorum fakat soy isimi yok, nasıl bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2023
Arkadaşlar ilkokuldan bir kız takıldı aklıma ismini biliyorum fakat soy isimi yok, nasıl bulabilirim?
TonyRogers Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #2 Nasıl bulabilirsin bilmiyorum ama amacın ne çok merak ettim ? Hâlâ arkadaşın varsa ilkokuldan onlara sordun mu?
Nasıl bulabilirsin bilmiyorum ama amacın ne çok merak ettim ? Hâlâ arkadaşın varsa ilkokuldan onlara sordun mu?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 19 Ağustos 2023 #3 Okulun sitesi varsa yapılan etkinlikleri vs koyuyorlar. Bi’ gurcalayabilirsin. O kız o kız değildir artık haberin olsun.
Okulun sitesi varsa yapılan etkinlikleri vs koyuyorlar. Bi’ gurcalayabilirsin. O kız o kız değildir artık haberin olsun.
1.Elizabeth Decapat Kek günü Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #4 Ya bi anda aklıma takıldı da ondan merak ettim. TonyRogers dedi: Nasıl bulabilirsin bilmiyorum ama amacın ne çok merak ettim ? Hâlâ arkadaşın varsa ilkokuldan onlara sordun mu? Genişletmek için tıkla... Hala arkadaşlar var ya. Ama çoğu erkek. SALOOWEN dedi: Okulun sitesi varsa yapılan etkinlikleri vs koyuyorlar. Bi' gurcalayabilirsin. O kız o kız değildir artık haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Vallahi o kız o olmayabilir cidden
Ya bi anda aklıma takıldı da ondan merak ettim. TonyRogers dedi: Nasıl bulabilirsin bilmiyorum ama amacın ne çok merak ettim ? Hâlâ arkadaşın varsa ilkokuldan onlara sordun mu? Genişletmek için tıkla... Hala arkadaşlar var ya. Ama çoğu erkek. SALOOWEN dedi: Okulun sitesi varsa yapılan etkinlikleri vs koyuyorlar. Bi' gurcalayabilirsin. O kız o kız değildir artık haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Vallahi o kız o olmayabilir cidden
K KyHa Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 291 19 Ağustos 2023 #5 Ortak arkadaşınız yoksa zor bulursunuz.