İlk Oynanılan Oyunların Daha Farklı Olması

Aynen öyle hocam bende zoru zoruna yetiştiğimden böyle biraz daha 13-15 yaş oyunlarını 5-6 yıl ertelemek zorunda kaldım bu yüzden bazı oyunların Prime'sini kaçırdım. Fakat ekleyeceğim oyun goleydir bu arada çok serevek oynardım.

Babamın su eski (tüplü televizyon gibi olan) beyaz bilgisayarlardan vardı. İçinde en az bir 10 15 tane oyun vardı. Aralarından en sevdiğim bı yarış oyunuydu adını hatırlamıyorum. Bir tane de hapishaneden kaçış gibi biseydi. Bir tane tabancayla birilerinden kaciyordum. Ünlü bı oyundu galiba. Hatırlayamadım. Bide amcamın o zamanin iyi bilgisayarlarindan biri vardı, içinde GTA Vice City ve FIFA 07 vardı ikisini de severek oynardım. Ahh ne güzel günlerdi bee..

Vice City'nin renkli ve canlı olmasına rağmen o soğuk havasının yeri bende her zaman farklı kalacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Özetle GTA VC budur...

İlk oynadığınız oyun gözünüze daha güzel gelir her zaman yani bana öyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…