Klasik, bir hevesle oyun yapmaya başlamış, daha prototip aşamasına bile gelmeyen hazir assetler ile yapılmış oyunun(?) neyini yorumlamamizi istiyorsun dostum?
Gradyan hoş durmamış bence. Ayrıca tüm ağaçlar aynı. Harita da Minecraft düz dünya gibi olmuş, en ufak bir eğim yok. Can barı, mermi barı ve silahlar hariç beğenmedim.
Gradyan hoş durmamış bence. Ayrıca tüm ağaçlar aynı. Harita da Minecraft düz dünya gibi olmuş, en ufak bir eğim yok. Can barı, mermi barı ve silahlar hariç beğenmedim.
Klasik, bir hevesle oyun yapmaya başlamış, daha prototip aşamasına bile gelmeyen hazir assetler ile yapılmış oyunun(?) neyini yorumlamamizi istiyorsun dostum?
Ya boş yapmayın kardeşim ne oyunlar gördüm hazır assestle yapılan ayrıca assest yapmak demek oyun yapmak mı zanlediyorsunuz siz önemli olan oyunun oyun olmasıdır gerisi hikaye bizde bu işin içindeyiz neyin ne olduğunu az buçuk görüyoruz kolaysa sen yap görelim erkeği. Erzurum bile hazır assestlerle yapıldı ama oyun tutu bununla alakalı tonlarca örnek sunarım buraya @LatifGüngör mesela.
Tamam kanka, hazir tree assetleri ile yine hazir bulduğum grass texturelerini kullanıp flat bir arazi acayim. Sonra da karakterin eline silah verip, ammo ve health bar ekleyim al sana müthiş bir oyun xD
Tamam kanka, hazir tree assetleri ile yine hazir bulduğum grass texturelerini kullanıp flat bir arazi acayim. Sonra da karakterin eline silah verip, ammo ve health bar ekleyim al sana müthiş bir oyun xD.
Belki adam kodlamasını kendisi yaptı daha yapım aşamasındadır oyun ne malum sana grass texturesi yap desem assest yap desem ortada kalacan hala konuşuyorsun burada.