Ses tekerleği dışında herhangi bir sıkıntı oluştu mu hocam? Ben zaten pek ses tekerleği kullanmıyorum hep ses %50'de olduğu için
Kesinlikle başka bir sorun yaşatmadı. Eğer sessiz, kaliteli, rahat ve amiral gemisi diyebileceğim bir mantar anahtarlı klavye arıyorsanız Steel Series Apex 3 ve Razer Ornata V2 dışında bir alternatif bilmiyorum ben.

Kesinlikle başka bir sorun yaşatmadı. Eğer sessiz, kaliteli, rahat ve amiral gemisi diyebileceğim bir mantar anahtarlı klavye arıyorsanız Steel Series Apex 3 ve Razer Ornata V2 dışında bir alternatif bilmiyorum ben.
Steelseries Apex 3'de hocam multi medya tuşları çok karmaşık geldi. Ve mekanik hissi yok direk membran. Ornata V2'de metal bir şey var sanırım o ses çıkartıyor mekanik hissi veriyor değil mi hocam.

Steelseries Apex 3'de hocam multi medya tuşları çok karmaşık geldi. Ve mekanik hissi yok direk membran. Ornata V2'de metal bir şey var sanırım o ses çıkartıyor mekanik hissi veriyor değil mi hocam.
Evet, anahtarlarda iki adet metal parça var, bu parçalar sayesinde tatlı bir mekanik ses çıkıyor. Mekanik hissi ses olarak veriyor ancak tuşa bastığınızdaki hissiyat yine normal bir mantar anahtar hissiyatı, doğal olarak mekaniğe göre daha sert bir tuş basımı var.

Sert derken direk membran gibi mi hocam? Hayatımda hiç mekanik klavye kullanmadım.

Sert derken direk membran gibi mi hocam? Hayatımda hiç mekanik klavye kullanmadım.
Açık söyleyeyim ben de kullandığım mantar anahtarlı klavyelerin hissiyatını hatırlamıyorum, 2 yıldır ucuz yollu bir mekanik kullanıyordum. Mekaniğe göre sert ancak alışılabilir bir sertlik diye düşünüyorum, ben sorun yaşamadım. Normal mantar anahtar hissiyatıdır diye tahmin ediyorum.

Hocam ben hep membran kullandım. Sanırım Ornata V2'de de öyle. Alışık olduğum için kolay gelecek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…