İlk Reddedilme

680262

Centipat
Arkadaşlar bu yazıyı teklif etmeyi düşünen arkadaşlarım için, bir yandan not olsun diye bırakacağım.

2021 yılının nisan aylarındaydık. Bir kıza tutulmuştum, o kadar güzeldi ki cazibesi beni benden alıyordu. Herkes peşinde olduğu için bir yandan moralim bozuluyordu çünkü çok güzeldi kız, dersleride mükemmeldi.

Kendimi o kadar kaptırdım ki ileride ki aylarda ilk defa kağıda içimi dökmeyi öğrendim, (7. Sınıftan 8. Sınıfa geçiş dönemindeyiz) kağıda karşı kıza hissettiklerimi yazıyorum ve onunla ileride yaşayacağımız mutlu anıları yazıyorum aynı zamanda.

Haziran ayında, kursa gittiğim zamanlarda açıldım bu kıza, hem de WhatsApp'tan, ayrıca sabahın dokuzunda. Bir de yazdığım mesaj tek bir satırda değil, paragraf! Ve ne oldu? Evet reddedildim, ilk baktığım zaman yüz ifadem “Amaan ne olacak!” şeklindeydi fakat günler sonra koymaya başladı ve daha bitmeden en büyük stresim geldi: Ben bu kızla 9 ay boyunca (yaklaşık) aynı sınıfta olacağım. Bunu gerçekten kavradığım zaman çok streslendim, geceler boyunca düşündüm ulan sınıfa girince ne yapacağım ben diye.

8. sınıfın ilk günü Türkçe hocasının gereksiz bir sorusuna yanıt vermiştim. Yanlış hatırlamıyorsam yaz tatilinde ne yaptığımızla ilgiliydi. Tabii arkadaş ortamı kalabalık olunca daha fazla cevap veresi geliyor insanın. Hocaya cevap verirken alttan alttan bana baktığını gördüm, yani bildiğiniz hocaya söylerken gözüm kıza kaydı saliselik bir anda. Evet, utanmıştım, gerçekten utanmıştım.

Reddedildiğimden aylar sonra sorgulamaya başladım ben neden iki yıldır platoniğim olan kıza çıkma teklifi etmedim diye, gittim kafamızın asla uyuşmadığı ve sadece güzelliğinden etkilendiğim bir kıza teklif ettim diye düşündüm. Aylarca, yıllarca düşündüm platoniğimi, o kızın retini örtmüştü aslına bakarsanız.

Şimdi platoniğime çıkma teklifi etmeyi düşünüyorum, evet 2 yıldır sevdiğim bir kıza.

Demek istediğim ret sonucu her türlü rezilde olacaksınız, telaş da edeceksiniz, korkacaksınız da. Veya siz bunları kendi kafanızda oluşturup bir süre sonra ona inanmaya başlayacaksınız.

Zamanla anlayacaksınız ki her şey karbon döngüsüne yardım eden küçük bir canlı tarafından ona ruhen teslim olmaktan ibaretmiş

Son düzenleyen: Moderatör:
Demek istediğim ret sonucu her türlü rezilde olacaksınız, telaş da edeceksiniz, korkacaksınız da. Veya siz bunları kendi kafanızda oluşturup bir süre sonra ona inanmaya başlayacaksınız.

Aylaraca, yıllarca sevdiğini söylemezsen tabii ki böyle saçma ve komik çıkarımlar yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…