1999-2000 yıllarında olması lazım.
Dolar üzerinden almıştık.
Celeron işlemci, 128 Mb RAM, Onboard ekran kartı vardı.
Oyun olarak; VirtuaCop 2 (efsane oyundur).
Hatırlamıyorum ancak %99 ihtimalle Celeron bir işlemciye sahipti. Sonraki bilgisayar Casper'dan alınmaydı.
i5 3470.
HD 7350.
4 GB RAM.
Casper (FSP) 250W.
500 GB 7200RPM HDD.
Hayır, eskiden sorgulamadan sadece GTA Türk oynardım fakat en ufak bir sıkılma gelmezdi.
Babam bilgisayar kısıtladığından oynadığım saatlerin değerini biliyordum ve başına oturduğumda daha çok keyif oluyordum.
Oyunlar evet, çok gelişti fakat bir süreden sonra da doymuşluk başlıyor herşeyin aynısını gördüğümüzden oynadığımız oyundan keyif alamıyoruz. Misal Assasins Creed.
Hatırlamıyorum ancak %99 ihtimalle Celeron bir işlemciye sahipti. Sonraki bilgisayar Casper'dan alınmaydı.
i5 3470.
HD 7350.
4 GB RAM.
Casper (FSP) 250W.
500 GB 7200RPM HDD.
İşte, bu tamamen benim. Eski bilgisayarımda açmaya çalışıp hazin sonla karşılaştığım oyunları şuanda ultra ayarlarda çalıştırabilecekken, oyunlara elimi süresim gelmiyor. Sanırım hevesimiz bir şeyleri elde edene kadar.
İşte, bu tamamen benim. Eski bilgisayarımda açmaya çalışıp hazin sonla karşılaştığım oyunları şu anda Ultra ayarlarda çalıştırabilecekken, oyunlara elimi süresim gelmiyor. Sanırım hevesimiz bir şeyleri elde edene kadar.