The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.354 Makaleler 49 Çözümler 12 19 Mart 2022 #1 İlk sanal vatandaş Marija oldu. Metaverse dünyasına Marija rehberlik edecek. Marija'nın kusursuz bir telaffuzla konuşabilmesi ve zengin kelime dağarcığına sahip olması için de kendisine özel bir sözlük sistemi oluşturuldu. Sürprizbozan: Kaynak Dünyanın İlk 'Sanal Vatandaşı' Tanıtıldı Malta, dünyanın ilk sanal vatandaşı Marija’yı tanıttı Dünyanın ilk 'Sanal Vatandaşı' Marija Dünyanın ilk sanal vatandaşı belli oldu Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2022
İlk sanal vatandaş Marija oldu. Metaverse dünyasına Marija rehberlik edecek. Marija'nın kusursuz bir telaffuzla konuşabilmesi ve zengin kelime dağarcığına sahip olması için de kendisine özel bir sözlük sistemi oluşturuldu. Sürprizbozan: Kaynak Dünyanın İlk 'Sanal Vatandaşı' Tanıtıldı Malta, dünyanın ilk sanal vatandaşı Marija’yı tanıttı Dünyanın ilk 'Sanal Vatandaşı' Marija Dünyanın ilk sanal vatandaşı belli oldu
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 19 Mart 2022 #2 Cahil olduğumu düşünebilirsiniz ama bu tarz şeylerin gereksiz, saçmalık olduğunu düşünüyorum.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2022 #3 453476 dedi: Cahil olduğumu düşünebilirsiniz ama bu tarz şeylerin gereksiz, saçmalık olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tek değilsiniz.
453476 dedi: Cahil olduğumu düşünebilirsiniz ama bu tarz şeylerin gereksiz, saçmalık olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tek değilsiniz.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.354 Makaleler 49 Çözümler 12 19 Mart 2022 #4 453476 dedi: Cahil olduğumu düşünebilirsiniz ama bu tarz şeylerin gereksiz, saçmalık olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Cahillik değil. Teknolojiyi durdurmaya imkan yok. Ama şüpheci olarak yaklaşmak daha iyi olacaktır. Şüpheci derken; başka görüşlerini de değerlendir.
453476 dedi: Cahil olduğumu düşünebilirsiniz ama bu tarz şeylerin gereksiz, saçmalık olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Cahillik değil. Teknolojiyi durdurmaya imkan yok. Ama şüpheci olarak yaklaşmak daha iyi olacaktır. Şüpheci derken; başka görüşlerini de değerlendir.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #5 453476 dedi: Cahil olduğumu düşünebilirsiniz ama bu tarz şeylerin gereksiz, saçmalık olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İlk önce geliştirecekler sonra bir yerlere entegre edecekler. Hâla seks robotu bekliyorum.
453476 dedi: Cahil olduğumu düşünebilirsiniz ama bu tarz şeylerin gereksiz, saçmalık olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İlk önce geliştirecekler sonra bir yerlere entegre edecekler. Hâla seks robotu bekliyorum.