İlk şarkı edit denemem

MacTavish53

Picopat
Yer
İstanbul
Merhabalar. İlk defa şarkı editi yaptım. Şarkının başı ve sonu hoşuma gittiği için editledim. Nasıl olmuş sizce? 28.saniyeden sonra şarkının sonunu editledim geçiş nasıl olmuş? Geçişi nasıl iyileştirebilirim? Önerileriniz var mıdır?

Kendi yaptığım;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Orijinal şarkı;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İzlerken eski günler geldi aklıma. Edit yapmak hakkında bilgim yok fakat orta seviye bir edit olmuş diyebilirim bu şarkıya göre, eline sağlık.

İzlerken eski günler geldi aklıma. Edit yapmak hakkında bilgim yok fakat orta seviye bir edit olmuş diyebilirim bu şarkıya göre, eline sağlık.
Teşekkür ederim benimde şarkının bir kısmı hoşuma gittiği için, dinlemek için editledim. Editlerken 10 kere dinlediğim için şarkıdan soğudum ama olsun. :)

Teşekkür ederim benim de şarkının bir kısmı hoşuma gittiği için, dinlemek için editledim. Editlerken 10 kere dinlediğim için şarkıdan soğudum ama olsun. :)

Takipteyim ileride ki editler de beni etiketlersen mutlu olurum :)

Başarılarının devamını dilerim.

Video zaten halihazırda YouTube'da var relax kanalında eski film efekti konulmuş geçiş bir de müzik eklenmiş şahsen 2021 yılında ki teknoloji ve programlar ı göze alırsam yetersiz.

Güzel olmuş. Edit işinden pek anlamam fakat sonuna kadar izletti.
Video şarkıdan daha iyi gibi. :D
Video zaten halihazırda YouTube'da var relax kanalında eski film efekti konulmuş geçiş bir de müzik eklenmiş şahsen 2021 yılında ki teknoloji ve programlar ı göze alırsam yetersiz.
İlk defa yaptım pek bilgim yok birde şarkının bir kısmı hoşuma gittiği için kendime göre editledim. Aklımda zaten bu çizgi filmi koymak vardı sadesini koyunca çok durgun oluyordu bende oradan aldım. Zaten başlıkta da şarkı editim diye belirttim. Yinede teşekkür ederim fikriniz için.

2 dakikalık bir edit için objektif bir yorumda yetersiz gibi. Çeşitlilk yok çünkü. Tek efekt ve müzik yerine bazı efekt geçişleri vs. olabilir. Tabii bir frag movie gibi çok fazla edit koyabileceğin bir alanda yok ama araları değerlendirirsen daha iyi bir iş çıkabilir.

Merhabalar. İlk defa şarkı editi yaptım. Şarkının başı ve sonu hoşuma gittiği için editledim. Nasıl olmuş sizce? 28.saniyeden sonra şarkının sonunu editledim geçiş nasıl olmuş? Geçişi nasıl iyileştirebilirim? Önerileriniz var mıdır?

Kendi yaptığım;

Orijinal şarkı;

Aga beeee.
2 dakikalık bir edit için objektif bir yorumda yetersiz gibi. Çeşitlilk yok çünkü. Tek efekt ve müzik yerine bazı efekt geçişleri vs. olabilir. Tabii bir frag movie gibi çok fazla edit koyabileceğin bir alanda yok ama araları değerlendirirsen daha iyi bir iş çıkabilir.

İlk kez yapmış biraz destekçi olalım Zed kardeş :D.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı