İlk sevgiliyle evlenmek

Makaleler
1
Selam herkese. İlk sevgiliyle, özellikle küçük yaşlarda tanışılmış ise evlemek hakkında ne düşünüyorsunuz?

Selam herkese. İlk sevgiliyle, özellikle küçük yaşlarda tanışılmış ise evlemek hakkında ne düşünüyorsunuz?

Evlenen birçok insan var. Liseden çıkıp üniversiteyi beraber okuyup nikâha gidenler bile olmuştur, eminim. Kişiden kişiye değişse de, çocukken verdiğimiz kararlar, sevdiğimiz kişi ve güzellik algımız değişebileceği için aldatmayla sonuçlanabilir. Bana göre bu, kabul edilebilir bir durum değil. Ancak nadir rastlanan kaliteli bir ilişki olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
@freedomx @SiyahPassat İkinize birden cevap vereyim, elbette ikinciyi beklemek falan gerekemiyor Ama her konuda olduğu gibi bu durumun da getirdikleri ve götürdükleri var, işte bunları konuşup dinlemek niyetim

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok şanslısın ki seni bu zamana kadar sevip değer vermiş. Bu çok büyük bir nimet bazen insan bunu anlayamıyor. Düşünsene 10 yaşlarında tanışıyorsun üniversite bitene kadar 15 belki 20 yıl geçiyor. Ama sevginiz azalmıyor.

Bir ömür mutluluklar dilerim 28 yaşında tanışmanız bir taraftan çok iyi olmuş, 16-17 yaşında başlayıp ileride evlenmek çok şey kazandırıyor bence ama götürdükleri da vardır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…