Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 18 Kasım 2020 #11 serhatkrtpe dedi: Gerçekten ben de senin gibi mağdurum. Resmi açıklama geldi bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben mağdur değilim, mutluyum. O kadar düşük almıştım ki sınavlardan. Neyse rica etsem kaynak atar mısın?
serhatkrtpe dedi: Gerçekten ben de senin gibi mağdurum. Resmi açıklama geldi bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben mağdur değilim, mutluyum. O kadar düşük almıştım ki sınavlardan. Neyse rica etsem kaynak atar mısın?
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 18 Kasım 2020 #12 Bizim sınavlar daha başlamadı bile.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 18 Kasım 2020 #13 _Chocomint dedi: Başkan Twitter'dan açıklamış arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Ulan bu bakan beni harbi intihara zorluyor. O kadar zorla çalışıp yüksek puan almaya uğraştım, çoğu yüksek geldi. Yine mi boşa?
_Chocomint dedi: Başkan Twitter'dan açıklamış arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Ulan bu bakan beni harbi intihara zorluyor. O kadar zorla çalışıp yüksek puan almaya uğraştım, çoğu yüksek geldi. Yine mi boşa?
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Kasım 2020 #14 Matematikten 95 almıştım. İnş iptal olur. Bir dahakine bir hata yapmadan 100 alayım yeter.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 18 Kasım 2020 #15 _Chocomint dedi: Başkan Twitter'dan açıklamış arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Ben sınavlar iptal olduğunu sormadım. İlk sınav sonuçları iptal oldu mu diye sordum. (Yanlış anlamayın, soruyu yanlış anlayan olursa diye söylüyorum).
_Chocomint dedi: Başkan Twitter'dan açıklamış arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Ben sınavlar iptal olduğunu sormadım. İlk sınav sonuçları iptal oldu mu diye sordum. (Yanlış anlamayın, soruyu yanlış anlayan olursa diye söylüyorum).
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 18 Kasım 2020 #16 serhatkrtpe dedi: Gerçekten bende senin gibi mağdurum. Resmi açıklama geldi bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... _Chocomint dedi: Başkan Twitter'dan açıklamış arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Resmi açıklamayı atabilir misiniz? Ziya Selçuk'un Twitter hesabında öyle bir ileti bulamadım.
serhatkrtpe dedi: Gerçekten bende senin gibi mağdurum. Resmi açıklama geldi bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... _Chocomint dedi: Başkan Twitter'dan açıklamış arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Resmi açıklamayı atabilir misiniz? Ziya Selçuk'un Twitter hesabında öyle bir ileti bulamadım.
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 18 Kasım 2020 #17 _Chocomint dedi: Başkan Twitter'dan açıklamış arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Link var mı?
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 18 Kasım 2020 #18 YiğitYVZ dedi: Ulan bu bakan beni harbi intihara zorluyor. O kadar zorla çalışıp yüksek puan almaya uğraştım, çoğu yüksek geldi. Yine mi boşa? Genişletmek için tıkla... Ben de emek harcadım ama İngilizceden 35 Matametikten 20 alınca iptal olması benim için sevindirici .
YiğitYVZ dedi: Ulan bu bakan beni harbi intihara zorluyor. O kadar zorla çalışıp yüksek puan almaya uğraştım, çoğu yüksek geldi. Yine mi boşa? Genişletmek için tıkla... Ben de emek harcadım ama İngilizceden 35 Matametikten 20 alınca iptal olması benim için sevindirici .
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 18 Kasım 2020 #19 Son dakika: Sınavlar iptal mi oldu okul sınavları ertelendi mi? Yazılı sınavlar nasıl yapılacak? MEB'ten açıklama geldi! Sınavlar yapılacak mı sınavlar iptal oldu mu soruları, uzaktan eğitim sürecine girilmesi dolayısıyla öğrencilerin gündeminde yer alıyordu. Milli Eğitim... www.hurriyet.com.tr
Son dakika: Sınavlar iptal mi oldu okul sınavları ertelendi mi? Yazılı sınavlar nasıl yapılacak? MEB'ten açıklama geldi! Sınavlar yapılacak mı sınavlar iptal oldu mu soruları, uzaktan eğitim sürecine girilmesi dolayısıyla öğrencilerin gündeminde yer alıyordu. Milli Eğitim... www.hurriyet.com.tr
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 18 Kasım 2020 #20 Okuduğunuz okulların sitesine de sınavların sene sonuna kadar yapılmayacağına dair bir yazı gelirse doğruluk payı anlaşılacaktır.
Okuduğunuz okulların sitesine de sınavların sene sonuna kadar yapılmayacağına dair bir yazı gelirse doğruluk payı anlaşılacaktır.