nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 18 Kasım 2020 #31 dafry dedi: Zaten öyle bir şey yapılacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de böyle bir şeyin olanaksız olduğunu düşünüyorum. İnternette araştırmam sonucunda da bir şey bulamadım. Tamamen hurafe sanırsam. alyhisa dedi: Sınavlar iptal olacak mı? Sınavlar nasıl yapılacak? Okullarda sınavlar uygulanacak mı, online mı olacak? burada yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam biz sınavların ertelenmesinden değil, sınava önceden girmiş olan öğrencilerin sınav notlarının geçersiz kılınıp kılınmamasından bahsediyoruz.
dafry dedi: Zaten öyle bir şey yapılacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de böyle bir şeyin olanaksız olduğunu düşünüyorum. İnternette araştırmam sonucunda da bir şey bulamadım. Tamamen hurafe sanırsam. alyhisa dedi: Sınavlar iptal olacak mı? Sınavlar nasıl yapılacak? Okullarda sınavlar uygulanacak mı, online mı olacak? burada yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam biz sınavların ertelenmesinden değil, sınava önceden girmiş olan öğrencilerin sınav notlarının geçersiz kılınıp kılınmamasından bahsediyoruz.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #32 Darth.Vader dedi: Ben de . Olup olmadığı belli değil ama umarım iptal olur. Genişletmek için tıkla... İnşallah, şu 70 matematikten kurtulayım da.
Darth.Vader dedi: Ben de . Olup olmadığı belli değil ama umarım iptal olur. Genişletmek için tıkla... İnşallah, şu 70 matematikten kurtulayım da.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 18 Kasım 2020 #33 yusufyardimci dedi: İnşallah, şu 70 matematikten kurtulayım da. Genişletmek için tıkla... Hocam siz iyisiniz, ben 20 aldım.
yusufyardimci dedi: İnşallah, şu 70 matematikten kurtulayım da. Genişletmek için tıkla... Hocam siz iyisiniz, ben 20 aldım.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 18 Kasım 2020 #34 Darth.Vader dedi: Ne? Emin misin? Ben matametikten 20 aldım. Şimdi iptal mı? Genişletmek için tıkla... Çok almışsınız hocam. Büyük ihtimalle iptal olmaz, bizim sınav olacağımız zaman siz yatarsınız büyük ihtimalle. Kaçıncı sınıfsınız?
Darth.Vader dedi: Ne? Emin misin? Ben matametikten 20 aldım. Şimdi iptal mı? Genişletmek için tıkla... Çok almışsınız hocam. Büyük ihtimalle iptal olmaz, bizim sınav olacağımız zaman siz yatarsınız büyük ihtimalle. Kaçıncı sınıfsınız?
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #35 Darth.Vader dedi: Hocam siz iyisiniz, ben 20 aldım. Genişletmek için tıkla... 34 edebiyat.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 18 Kasım 2020 #36 Şimdi anladım konuyu ya. Boşuna 2 uyari yedik .
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Kasım 2020 #37 yusufyardimci dedi: Kaçıncı sınıfsınız? Genişletmek için tıkla... 12.sınıf.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #38 FurkanBos dedi: 12.sınıf. Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim muhtemelen kabataşta okuyorsunuz. Bittik hocam 9. sınıf şansı ne deyim.
FurkanBos dedi: 12.sınıf. Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim muhtemelen kabataşta okuyorsunuz. Bittik hocam 9. sınıf şansı ne deyim.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 18 Kasım 2020 #39 UBerk dedi: İptaliyle ilgili herhangi bir açıklama söz konusu değil. İptal edildi diyen ve açıklama yapıldı diyen herkes uyarı aldı. Merak etmeyin, mesaj yazmaya devam edebilirsiniz. Uyarınız 1 dakika bile sürmedi çünkü Genişletmek için tıkla... Gördüğüm en iyi geri vitesti. İptal olursa MEB tarafından yine mağdur olacağım.
UBerk dedi: İptaliyle ilgili herhangi bir açıklama söz konusu değil. İptal edildi diyen ve açıklama yapıldı diyen herkes uyarı aldı. Merak etmeyin, mesaj yazmaya devam edebilirsiniz. Uyarınız 1 dakika bile sürmedi çünkü Genişletmek için tıkla... Gördüğüm en iyi geri vitesti. İptal olursa MEB tarafından yine mağdur olacağım.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 18 Kasım 2020 #40 yusufyardimci dedi: 34 edebiyat. Genişletmek için tıkla... İngilizce 35 .