Ürünlerde büyük enter tuşu yok, ingilizce klavye düzeni için uyumlu!
Aliexpress üzerinden aşağıda bıraktığım keycap setlerini daha once alışveriş yapılmamış bir hesap ile 130 TL ve civarına alabilirsiniz. Vergiler ile 220 TL tutuyor. Low switch olmayan normal kırmızı mavi ve diğer renkteki klavyeler ile uyumlu olur.
Satıcı güvenilir, ayni satıcıdan ben de ayni şekilde PBT XDA keycap satin aldım hiçbir sorun yok. Kaliteli ve premium ürünler.
Fiyatlar vergi eklenmemiş halidir, vergi ile yaklaşık 220 TL civarına ulaşır.
1 ve 2. set aynı üründe farklı renk olarak seçilip alınıyor. 3. için farklı link bıraktım.
1. set 135 TL.
a.aliexpress.com
2. set 133 TL.
a.aliexpress.com
3. set 144TL. Alırken RU değil EN olan İngiliz layout seti almalısınız.
a.aliexpress.com
Aliexpress üzerinden aşağıda bıraktığım keycap setlerini daha once alışveriş yapılmamış bir hesap ile 130 TL ve civarına alabilirsiniz. Vergiler ile 220 TL tutuyor. Low switch olmayan normal kırmızı mavi ve diğer renkteki klavyeler ile uyumlu olur.
Satıcı güvenilir, ayni satıcıdan ben de ayni şekilde PBT XDA keycap satin aldım hiçbir sorun yok. Kaliteli ve premium ürünler.
Fiyatlar vergi eklenmemiş halidir, vergi ile yaklaşık 220 TL civarına ulaşır.
1 ve 2. set aynı üründe farklı renk olarak seçilip alınıyor. 3. için farklı link bıraktım.
1. set 135 TL.
PBT Keycap XDA Highly Sublimated Technology Personalized Key Caps For Cherry MX Switch Game Mechanical Keyboard - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
2. set 133 TL.
PBT Keycap XDA Highly Sublimated Technology Personalized Key Caps For Cherry MX Switch Game Mechanical Keyboard - AliExpress 7
3. set 144TL. Alırken RU değil EN olan İngiliz layout seti almalısınız.
Pbt keycaps xda profil personal isierte englisch/russische schlüssel kappe farbstoff sublimation für kirsche mx 104/87/61 mechanische tastatur - AliExpress 7