Diğer İlk siparişe özel XDA PBT Keycap setleri 220 TL!

Makaleler
34
Yer
İstanbul
Ürünlerde büyük enter tuşu yok, ingilizce klavye düzeni için uyumlu!

Aliexpress üzerinden aşağıda bıraktığım keycap setlerini daha once alışveriş yapılmamış bir hesap ile 130 TL ve civarına alabilirsiniz. Vergiler ile 220 TL tutuyor. Low switch olmayan normal kırmızı mavi ve diğer renkteki klavyeler ile uyumlu olur.

Satıcı güvenilir, ayni satıcıdan ben de ayni şekilde PBT XDA keycap satin aldım hiçbir sorun yok. Kaliteli ve premium ürünler.

Fiyatlar vergi eklenmemiş halidir, vergi ile yaklaşık 220 TL civarına ulaşır.

1 ve 2. set aynı üründe farklı renk olarak seçilip alınıyor. 3. için farklı link bıraktım.

1. set 135 TL.
Screenshot_20230825_231159_AliExpress.jpg

2. set 133 TL.
Screenshot_20230825_231229_AliExpress.jpg

3. set 144TL. Alırken RU değil EN olan İngiliz layout seti almalısınız.
Screenshot_20230825_231341_AliExpress.jpg

Dierya DK61SE ile uyumlu mu? Bir de sese etki eder mi bunlar? Bazılarında keycap ile ses ufak bir miktar değişiyor sanırım.

Dierya DK61SE ile uyumlu mu? Bir de sese etki eder mi bunlar? Bazılarında keycap ile ses ufak bir miktar değişiyor sanırım.
Evet, sese etki eder. Daha tok bir ses elde edersin. Klavyen ile uyumlu, paylaştığım model keycap setlerinden birisi de zaten benim tok ses elde etme makalemde kullandığım bir set.

Evet, sese etki eder. Daha tok bir ses elde edersin. Klavyen ile uyumlu, paylaştığım model keycap setlerinden birisi de zaten benim tok ses elde etme makalemde kullandığım bir set.
Tamamdır teşekkür ederim. Bir düşüneyim, muhtemelen alırım.

Evet ancak bu ABS, kalite olarak paylaştığım üründen çok daha vasat.

@Esperoja

Hocam bende de beyaz K835 var. Alsam mı almasam mı arada kaldım :/
Hoşuna giden rengi alabilirsin, kaliteliler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı