ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.560 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 26 Ağustos 2023 #41 nExann dedi: Bende var hocam böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Sesi nasil?
N nExann Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 509 Çözümler 5 26 Ağustos 2023 #42 ressh dedi: Sesi nasil? Genişletmek için tıkla... Orjinal keycapsler arasında bir farkı yok.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.560 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 26 Ağustos 2023 #43 nExann dedi: Orjinal keycapsler arasında bir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Uzdu.
Sellier Centipat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #44 Mekanik12345 dedi: https://www.amazon.com.tr/Akko-Klavyesi-Çalışırken-Değiştirilebilir-Programlanabilir/dp/B0BVR4WN5W/ref=sr_1_1_sspa?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&keywords=Akko+klavye&s=electronics&sr=1-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&tag=technopattr-21&th=1 bende bu klavye var küçük shift tuşu var nasıl halledebilrim bide uyumlumu benim klavye için fazla anlamıyorum ksuura bakmayın . Genişletmek için tıkla... Hocam bu aliexpressteki keycapler, sizin klavyedeki orijinal keycaplerden daha kalitesiz hissettirebilir söyleyeyim
Mekanik12345 dedi: https://www.amazon.com.tr/Akko-Klavyesi-Çalışırken-Değiştirilebilir-Programlanabilir/dp/B0BVR4WN5W/ref=sr_1_1_sspa?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&keywords=Akko+klavye&s=electronics&sr=1-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&tag=technopattr-21&th=1 bende bu klavye var küçük shift tuşu var nasıl halledebilrim bide uyumlumu benim klavye için fazla anlamıyorum ksuura bakmayın . Genişletmek için tıkla... Hocam bu aliexpressteki keycapler, sizin klavyedeki orijinal keycaplerden daha kalitesiz hissettirebilir söyleyeyim
Mekanik12345 Megapat Katılım 24 Mayıs 2017 Mesajlar 510 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #45 Sellier dedi: Hocam bu AliExpress'teki keycapler, sizin klavyedeki orijinal keycaplerden daha kalitesiz hissettirebilir söyleyeyim Genişletmek için tıkla... Zaten enter ve shift tuşu olmuyor . Beyaz diye heveslenmiştim sadece kalite farkı oldugunu bilmiodum.
Sellier dedi: Hocam bu AliExpress'teki keycapler, sizin klavyedeki orijinal keycaplerden daha kalitesiz hissettirebilir söyleyeyim Genişletmek için tıkla... Zaten enter ve shift tuşu olmuyor . Beyaz diye heveslenmiştim sadece kalite farkı oldugunu bilmiodum.
Arda Özbaşar Femtopat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #46 TouchMyFlow dedi: Rusça ve pembe olanı gmk67'de böyle duruyor. Sadece denemek için almıştım keycapsleri fakat fiyatına göre fena değil. Genişletmek için tıkla... Hocam keycapler hala elinizde mi? @TouchMyFlow Son düzenleme: 14 Temmuz 2024
TouchMyFlow dedi: Rusça ve pembe olanı gmk67'de böyle duruyor. Sadece denemek için almıştım keycapsleri fakat fiyatına göre fena değil. Genişletmek için tıkla... Hocam keycapler hala elinizde mi? @TouchMyFlow
Deus5150 Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 540 Çözümler 1 14 Temmuz 2024 #47 ê¸°ê³ ê²ì í¤ë³´ëì ì í©í ê³ì ë¡ì¼ í¤ ìº¡ 125 í¤ XDA ëì´ PBT ì¬ë£ ì¹í - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Revelation Rocket modeline bayıldım. Keşke yine bu fiyatlara düşse.
ê¸°ê³ ê²ì í¤ë³´ëì ì í©í ê³ì ë¡ì¼ í¤ ìº¡ 125 í¤ XDA ëì´ PBT ì¬ë£ ì¹í - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Revelation Rocket modeline bayıldım. Keşke yine bu fiyatlara düşse.