Dustin Kilopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 560 Çözümler 1 20 Haziran 2019 #1 Ben geçenlerde @Spilner önerisiyle bir sistem topladım. Power vs. sorunları yüzünden anca bitirebildim. Montajda eksik veya yanlış bir kablolama var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2019
Ben geçenlerde @Spilner önerisiyle bir sistem topladım. Power vs. sorunları yüzünden anca bitirebildim. Montajda eksik veya yanlış bir kablolama var mi?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 20 Haziran 2019 #2 PC açılıyorsa eksik bir şey yoktur. Kablolama hoş olmamış ama o kasaya ne kadar kablolama yapabilirsin orası da ayrı bir konu.
PC açılıyorsa eksik bir şey yoktur. Kablolama hoş olmamış ama o kasaya ne kadar kablolama yapabilirsin orası da ayrı bir konu.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2019 #3 Boşta kalan kabloları arkaya düzenli bir şekilde yerleştirebilirsin klips ile de sabitlersin kabloları, kasanın içi daha hoş görünür.
Boşta kalan kabloları arkaya düzenli bir şekilde yerleştirebilirsin klips ile de sabitlersin kabloları, kasanın içi daha hoş görünür.
Dustin Kilopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 560 Çözümler 1 20 Haziran 2019 #4 Jira dedi: PC açılıyorsa eksik bir şey yoktur. Kablolama hoş olmamış ama o kasaya ne kadar kablolama yapabilirsin orası da ayrı bir konu. Genişletmek için tıkla... Bütçe sıkıntım vardı elden geldiği kadar hocam . 9544 dedi: Boşta kalan kabloları arkaya düzenli bir şekilde yerleştirebilirsin klips ile de sabitlersin kabloları, kasanın içi daha hoş görünür. Genişletmek için tıkla... dediğinizi yaptim daha düzenli oldu teşekkürler. Bilgisayar çalıştı bu arada Technopat'a teşekkürler .
Jira dedi: PC açılıyorsa eksik bir şey yoktur. Kablolama hoş olmamış ama o kasaya ne kadar kablolama yapabilirsin orası da ayrı bir konu. Genişletmek için tıkla... Bütçe sıkıntım vardı elden geldiği kadar hocam . 9544 dedi: Boşta kalan kabloları arkaya düzenli bir şekilde yerleştirebilirsin klips ile de sabitlersin kabloları, kasanın içi daha hoş görünür. Genişletmek için tıkla... dediğinizi yaptim daha düzenli oldu teşekkürler. Bilgisayar çalıştı bu arada Technopat'a teşekkürler .