Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 20 Kasım 2023 #1 Delen abiye sorduğumda çevirerek çıkaracaksın dedi ama bir türlü çıkaramadım. Nasıl çıkıyor, detaylı anlatır mısınız?
Delen abiye sorduğumda çevirerek çıkaracaksın dedi ama bir türlü çıkaramadım. Nasıl çıkıyor, detaylı anlatır mısınız?
Rtx 2060 maynağı Picopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Msi gtx 1650 Ventus Xs İşlemci: Amd Ryzen 5 5500 Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #2 Zeki Fırıldak dedi: Delen abiye sorduğumda çevirerek çıkaracaksın dedi ama bir türlü çıkaramadım. Nasıl çıkıyor, detaylı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Eczane taktıysa bırak o çıkarsın zor çıkar onlarinki. Rtx 2060 maynağı dedi: Eczane taktıysa bırak o çıkarsın zor çıkar onlarinki. Genişletmek için tıkla... Aman tanrım eski bir konuymuş bu. Artı 0 Eksi
Zeki Fırıldak dedi: Delen abiye sorduğumda çevirerek çıkaracaksın dedi ama bir türlü çıkaramadım. Nasıl çıkıyor, detaylı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Eczane taktıysa bırak o çıkarsın zor çıkar onlarinki. Rtx 2060 maynağı dedi: Eczane taktıysa bırak o çıkarsın zor çıkar onlarinki. Genişletmek için tıkla... Aman tanrım eski bir konuymuş bu.