İlk turu kaybettik artık ne yapmalıyız?

"Faiz sebep enflasyon sonuç" fikri de malum ülkeyi zengin etti (!) dolar 19.60TL

Kardeşim bak senın AKP secmeninden farkın yok AKP seçmeni dolar la oyunu alamazsın CHP'nin başındakıler gibisin sonra burada durup dolar 19.60 yazarsın sadece sinirleniyorum artık bu halinize.

Hahaha yazık kafana devam böyle benim umurumda değil AKP kazanıncagörürüm utangaç akpliyi.

Burada gelmişin AK Parti'yi savunuyorsun 1 saattir. Başasa partileri bu kadar sevmeyin. Yazar mısın? Adam gibi AK Parti'liyim diye?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bize giren size de girmiş oluyor kankam sadece siz bu durumdan hoşnutsunuz

Ben biliyordum çünkü böyle olacağını kazanmak isteyen karşı tarafin oyunu almak için karşı taraf neye oy verıyor neye güveniyor diye bakar ekonomi kötü oy verecekler mecbur diye bir şey yapmadan karşı tarafın seçmeninden oy beklediler. Bunun suçlusuda CHP'dir ayrıyeetten 3 tane AKP'li adam getirip AKP'den oy beklediler adamlar bedava 0.05 oyla 30 mv aldı sonra biz muhaleft kızınca AKP'lı oluyoruz birakın bu ayıkları artık. Çok kötüler değişmeleri gerek dıyoruz.

Anadolu seçmeni dediğin ciğeri beş para etmez Orta Doğu sefili insansılarsa kusura bakma kardeş, bizim gençliğimizi yiyip bitirdiler merhamet yok bundan sonra.

Aynen hocam siz Anadolu seçmenine neden ulaşamadığınızı sorgulamak yerine hakarete devam edin. Ben ve benim gibi Anadolu'da yaşayıp ilk turda cumhur ittifakına oy vermeyen seçmende sizin gibilerin yersiz hakareti yüzünden ikinci turda cumhur ittifakına basıp gelsin, bu kafa ile ancak kaybettiğiniz tepki oylarına yenisini eklersiniz. Koyu sol kesimin koyu sağ kesimden siyasi görüş haricinde gram farkı yok, iktidarın kutuplaştırıcı dilini kullanmakta neden ısrarcısınız? Bu seçimde Z kuşağından beklediğiniz dip dalga milliyetçi ve muhafazakar tabanda etkili oldu ve iyi partinin alması muhtemel oy MHP'ye kaptırıldı. Çankaya'dan sokulan millet vekiline mi Anadolu halkı oy versin? 6'lı masanın diğer 5 partisi önce iyi parti daha sonra da seçmenin çekincelerine bir miktar kulak vermiş olsa şu şartlar altında cumhur ittifakının kazanma şansı yoktu. Millet ittifakı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerek kendi gerekse millet vekili listelerinde gösterdiği otokrat tavır sonucu bu hale getirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…