İlk turu kaybettik artık ne yapmalıyız?

Kardeşim bak senın AKP secmeninden farkın yok AKP seçmeni dolar la oyunu alamazsın CHP'nin başındakıler gibisin sonra burada durup dolar 19.60 yazarsın sadece sinirleniyorum artık bu halinize.

Yahu ne alakası var APK'nin yaptığı tek şey ekonomiyi batırmak mı, APK'nin kendisi de zaten zarar ziyan. Suriyeliler, 128 milyar, şehitler, meselesi, Hüdaparı desteklemesi vs bir ton mesele var. Hepsini yazamıyorum başıma iş almak istemediğim için. APK seçmenine de zaten bir şey diyeceğim sonra konu farklı yönlere gidecek. Bu makarnacıların oylarını almanın bir yolu yok zaten bu yüzden ülke bu halde. Ülke yerin dibine de girse bunların fikri değişmez.

Senin de makarnacılarından bir farkın yok kardeş, olayın bir tek dolar olduğunu sanıyorsun. Bizim gibilere destek olacağına köstek oluyorsun.

Yok agacım biz AKP liyiz boş ver en büyük AKP liyiz anca oturup burada millete küfür ederler neden kaybedıyoruz demezler boş ver

Anlamadığın konu şu AKP secmeni bunları Yuzu'nden başka partiye oy vermez heleki CHP hiç vermez CHP'nin kadrosudan teşkilatından korkar onlar şu anki anlayın la anlayın hala bana makarna dolar dıyor yeter ben ne diyorum sen nedıyon.

Tepki oyu dediğin şeyin aptallık olduğunu sende iyi biliyorsun kanka değil mi? Yine dediğim yere çıkıyor işte Biz salağa salak deriz. Tepki oyu atmaya devam edin etki olarakta leş bir muz cumhuriyetinde yaşarsınız artık. Biz kimseyi kucaklamak zorunda değiliz. Aptallığında boğulsun bahsettiğin anadolu irfanına sahip insansılar

1-)Halkın büyük çoğunluğunun (kendi seçmeni dahil) istemediği ve sevmediği aday seçimi: Klıçdaroğlu
2-)Çıkılan yolda yanına aldığın yanlış kişi ve partiler (bakınız milletvekili seçimi)
3-)Halkın ne istediğine, neyi talep ettiğine (ekonomi mi? Refah mı? Ülke bütünlüğü mü?) bakmaksızın ve önemsemeksizin kendi doğruları doğrultusunda yönetilen bir süreç (ki bu hep böyle oluyor. Halkın çizgisine inmek yerine halkı kendi çizgilerine çekme derdindeler. Önce halkın çizgisine in bakalım sen dereyi gör ondan sonra paçanı sıvarsın)
4-)Kendi seçmeni dışındaki seçmenleri en hafifiyle koyun, cahil, sefil vb. şekilde aşağılayarak seçim kazanılacağını sanmak.

Öz eleştiri yapmak gerekiyor. Öz eleştiri yaparken iktidarı destekleyen seçmeni öteki taraf, karşı taraf diyerek ötekileştirmemek ve onların da birey olduğunu unutmadan seçme ve seçilme haklarına saygı göstermek gerekiyor. Bunlar yapıldığı zaman gerçek anlamda halkın tamamına ulaşılır.​

Biz bıktık artık gençliğimizi yiyip tüketen zekasız insanları kucaklamaktan kanka anladın mı? Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme faslı kapanmıştır. Hayatını seven her genç bir an evvel ülkeyi terketmelidir şu saatten sonra.

CHP verileri agacım hangi yil doğru dediki yalan sadece seçmeni kışkırtmamak içindi gece 3 de acıkladılar zaten her zaman böyledir bu olay

Ohooo hocam Ekrem bey açıkladığında 7.5 milyon oy var sayılmayan yüzde 70'i Kemal beye diyorlardı şaşırtıcı geldi gerçek değilmiş. Şaşırmadım CHP verisine.

Ne yapacaksın bilmiyorum ama olacaklar.
5 yıl içinde ülke Afganistan vari ülke olacak. Dolar 100 TL olacak.
Şunca yaşanan şeye rağmen %5 dahi oy almaması gereken %50 oy alabiliyorsa bu ülkeden bir cacik olmaz.
Demek ki millet boş yere hayat pahalı, geçinemiyoruz diyormuş. Hükümet artık iyice şımaracak diyecekler ki biz ne halkt yesek bu millet bize yine oy verecek, o halde ülkeyi daha çok soyalım diyecekler.
+Suriyeliler meclise girince işte o zaman asıl hikaye başlıyacak

Artık umrumda değil şahsen. En kötü bi doğu avrupa ülkesine tüyerim çorbama bakarım. Bu mantıktan ve akıldan yoksun halka o kadar öfkeliyim ki içimde en ufak bir milliyetçi duygu kalmadı. Beter olsun her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…