Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 29 Nisan 2025 #11 SimonFive dedi: Nasıl kalmamış o zaman yahu? Madem araları berbat neden bırakmamış hocalar? Genişletmek için tıkla... Öğretmenler kurulu diye bir şey vardır bilmiyorum bilir misiniz? Hocalar aralarında kunuşup anlaşmış herhalde bilemiyorum ama bu senede geçeceği kesin
SimonFive dedi: Nasıl kalmamış o zaman yahu? Madem araları berbat neden bırakmamış hocalar? Genişletmek için tıkla... Öğretmenler kurulu diye bir şey vardır bilmiyorum bilir misiniz? Hocalar aralarında kunuşup anlaşmış herhalde bilemiyorum ama bu senede geçeceği kesin
SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #12 Rapinoğlukasva dedi: Öğretmenler kurulu diye bir şey vardır bilmiyorum bilir misiniz? Hocalar aralarında kunuşup anlaşmış herhalde bilemiyorum ama bu senede geçeceği kesin Genişletmek için tıkla... Eğer hocalarla arası berbatsa nasıl, anlaşıyorlar hocalar arasında anlamadım ya hu?
Rapinoğlukasva dedi: Öğretmenler kurulu diye bir şey vardır bilmiyorum bilir misiniz? Hocalar aralarında kunuşup anlaşmış herhalde bilemiyorum ama bu senede geçeceği kesin Genişletmek için tıkla... Eğer hocalarla arası berbatsa nasıl, anlaşıyorlar hocalar arasında anlamadım ya hu?
Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 29 Nisan 2025 #13 SimonFive dedi: Eğer hocalarla arası berbatsa nasıl, anlaşıyorlar hocalar arasında anlamadım ya hu? Genişletmek için tıkla... Dediğimi sanırım anlamadınız hocalar kurulda birbirleriyle anlaşıp karar veriyorlar demek istemiştim
SimonFive dedi: Eğer hocalarla arası berbatsa nasıl, anlaşıyorlar hocalar arasında anlamadım ya hu? Genişletmek için tıkla... Dediğimi sanırım anlamadınız hocalar kurulda birbirleriyle anlaşıp karar veriyorlar demek istemiştim
SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #14 Rapinoğlukasva dedi: Dediğimi sanırım anlamadınız hocalar kurulda birbirleriyle anlaşıp karar veriyorlar demek istemiştim Genişletmek için tıkla... Yine de bırakmaları lazım benim çok tanıdığım var bu tarz konulardan bırakılan.
Rapinoğlukasva dedi: Dediğimi sanırım anlamadınız hocalar kurulda birbirleriyle anlaşıp karar veriyorlar demek istemiştim Genişletmek için tıkla... Yine de bırakmaları lazım benim çok tanıdığım var bu tarz konulardan bırakılan.