İlk TYT denemem kötü geçti

plut00

Centipat
Merhaba, 11.sinif sayısal öğrencisiyim. Derslerim iyidir, deneme sonuçlarımın büyük çoğunluğu güzeldir. Dün ilk TYT denememe girdim ve sınav beklediğimden çok farklı geçti. Sosyal kısmından sonra devam edesim gelmedi. Hatta bir an sınavı bırakıp çıkmak istedim, zor bitirebildim. Hâlbuki matematik en sevdiğim derstir ancak bu sınavda resmen soru çözemedim. Sınavdan çıktığımda çok şaşkındım çünkü ilk kez bir denemem bu kadar kötü geçmişti. Ben süreyi yönetme konusunda sıkıntı yaşadığımı düşünüyorum. Ancak benim gibi arkadaşlar varsa bu sorunu nasıl çözeceğim hakkında tavsiyelerine açığım.

Reis herkesin yaşadığı şey, deneme çözdükçe soruları gördükçe alışıp hızlı çözeceksin.

Takma kafana, sen çalışıyorsan emeğinin karşılığını alırsın eninde sonunda.

Sırayla gitmene gerek yok. Fen öğrencisi isen zaten Matematik>Türkçe>Fen>Sosyal sıralamasını takip etmeni öneririm. Hatta baktın matematik yapamadın boş ver direkt geç Türkçeye en kötü sosyali bırakıp Matematik ve Türkçede yapamadığın sorulara bakarsın.

Ne kadar kötü diyerekten netini sorayım.
Daha kötülerini de göreceksin, bu denemeler aslında sabır ve güç testi. Yavaş yavaş layık olacaksın Excalibur'a.

Deneme ad soyad ve netini söyleyebilirsen daha iyi yorum yapabiliriz.

İlk diyorsun zaten ilk elin günahı olmaz.

Bu gün özdebir denemesi oldu bize de ben de 11'im. Sende galiba ona girdin. Sorular zor değildi yapılabilirdi. Türkçe çok fazla zamanımı aldı. Türkçe ve matematikten tüm sorulara baktım. Çoğunu yaptım. Fen sadece 6-7 soru falan görebildim süre bitti. Sosyal yok zaten bakamadım. Zamanı kontrol edemedim. Türkçe kafayı yedirdi. Sen de eğer ilk Türkçe çözdüysen kafan güzelleşmiş olabilir şahsen benim öyle oldu. Neyse benim de ilkti. Yapacak bir şey yok. Ortalama 65 net bekliyorum ben 2 sene içinde de 100 yaparım gibi. Bence çok takma her deneme iyi geçmeyebilir. Zaten ilk olduğu için bence normal en azından yanlışlarını gördün ve neye çalışacağın belli ben kendimi böyle avutuyorum. İyi çalışmalar.

Hocam bundan daha kötüsünü yapabileceğimi zannetmiyorum, netim 45-50 civarında gelecek sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…