İlk TYT denemesi nasıl?

z3hr4

Centipat
Daha fazla  
Bugün ilk TYT denememe girdim. Normalde Türkçem güzeldir ama bu sefer zorlandım. Aslında genel olarak konuları da unutmam nedeniyle bütün derslerde zorlandım ve sonucum çok iyi değil sanırım. Özellikle matematikteki ilk konuları tekrar edipte girseydim denemeye, belki birkaç tane daha doğrum olabilirdi.

Türkçe ---> 27 Doğru, 8 Yanlış, 5 Boş
Matematik ---> 9 Doğru, 1 Yanlış, 30 Boş
Sosyal Bilgiler ---> 10 Doğru, 4 Yanlış, 6 Boş
Fen Bilimleri ---> 4 Doğru, 1 Yanlış, 15 Boş

TOPLAM ---> 50 Doğru, 14 Yanlış, 56 Boş

DÜZENLEME: Bir sonraki denememi haftaya cuma olacağım. Onu da bu şekilde konu olarak atacağım. Ona biraz daha çalışacağım. Burada bana cevap verenlerin bir sonraki konumu görürlerse oraya da cevap yazmalarını isterim.

Son düzenleme:
Kaçıncı sınıf olduğuna göre değişir ama çok çalışman gerek daha niye bu kadar boşun var?

Merhaba! Şu anlık kötü maalesef, 11'e yeni geçtim demiştiniz, 11 de AYT ağırlıklı verin aradan da hafiften TYT başlayın. 12 yazına kadar 70-80 netlere gelirsiniz illaki. Daha sonra yazın TYT ağırlıklı gidin ve 11 konularını tekrar edin.

Kaçıncı sınıf olduğuna göre değişir ama çok çalışman gerek daha niye bu kadar boşun var?
Yeni 11. Sınıf oldum. Konu eksiğim ve unuttuklarım olduğu için boşum fazla.

Tavsiyelerin için teşekkür ederim!

Başlangıç olarak Türkçe gayet iyi. Sayısala ağırlık vermen gerekiyor. Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…