"İlk üniversiteden kaydı sildikten sonra ikinci üniversiteye devam edilebilir mi?

ZAYO

Centipat
Daha fazla  
Ben AÖF Anadolu'da YBS okuyorum, bu sene de 2.üniversite kapsamında ata AÖF'den vet teknisyenliğine başladım. Anadolu'daki YBS programını bıraksam ata AÖF devam eder mi?
Cevaplarsanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
@ZAYO eğer ikinci üniversitenize YKS sınavına girip puan aldıktan sonra kayıt yaptırdıysanız bir sorun olacağını sanmıyorum.

Eğer ikinci üniversitenize yani Erzurum Atatürk üniversitesine, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ni kazandıktan sonra "sınavsız ikinci üniversite" programı kapsamında kayıt olduysanız bu konu hakkında Atatürk Üniversitesi'nin öğrenci işleri ile iletişime geçmeniz en yararlısı olacaktır ancak en azından sizin durumunuzun tam tersi senaryoda yani başka bir üniversiteden ikinci üniversite olarak Anadolu'yu yazıp sonrasında ilk üniversitedeki kaydı sildirmek Anadolu Üniversitesi'nin buradaki mesajdan ve buradaki konuşmadan görebileceğin üzere sorun olmuyor.

mesajın için teşekkürler.Benim aöf e kaydım yks ile gerçekleşti.Şuan 2. sınıfım yazın vet tek. bölümünü silip yerine ofis yönetimini okuyacağım.ana bölümüme ise kayıt yaptırmayacağım 4 sene kuralına göre devam edeceğim ona da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…