Maviares Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #11 Bende dün edit yapmıştım maç beni hezimete uğrattı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2. veya 3. editim bu. senin wallpaper da çok güzel olmuş. Sadece yazı biraz paint gibi olmuş.
Bende dün edit yapmıştım maç beni hezimete uğrattı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2. veya 3. editim bu. senin wallpaper da çok güzel olmuş. Sadece yazı biraz paint gibi olmuş.
AnonimBiri Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 22 Eylül 2020 #12 Hem FenerBahçe hem GalataSaray hem BeşikTaş için yapsanız daha iyi olurdu.
little horse Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 318 Çözümler 4 22 Eylül 2020 #13 Font hoşuma pek gitmedi. Aynı şekilde her şey yazısı biraz sırıtıyor ancak yine de ilk denemeye göre gayet başarılı.
Font hoşuma pek gitmedi. Aynı şekilde her şey yazısı biraz sırıtıyor ancak yine de ilk denemeye göre gayet başarılı.
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.029 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #14 enes.wtp dedi: "Şey" daima ayrı yazılır, o ayrı yazılırsa güzel olmuş. Ben beğendim şahsen. Genişletmek için tıkla... shush dedi: Modern olmamış. Biraz daha sade ve düz font tavsiye ederim. Yazım yanlışı da içeriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam "şey"i ayırdığım zaman simetrisi bozuluyordu, mecbur kaldım.
enes.wtp dedi: "Şey" daima ayrı yazılır, o ayrı yazılırsa güzel olmuş. Ben beğendim şahsen. Genişletmek için tıkla... shush dedi: Modern olmamış. Biraz daha sade ve düz font tavsiye ederim. Yazım yanlışı da içeriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam "şey"i ayırdığım zaman simetrisi bozuluyordu, mecbur kaldım.