İlk Wallpaper Engine Tasarımı

Makaleler
34
Yer
İstanbul
Merhabalar Technopat, bu gün @aKuu hocamın yaptığı bir arka plan gördüm, Japon temalı olduğu için ve Japon kültürüne meraklı olduğum için çok hoşuma gitti, birazcık hareketlendirmek istedim, bağlantıyı aşağıda verdim. Şöyle olsa daha güzel olurdu dediğiniz bir şey varsa söyleyebilirsiniz :). Bu tarz konuları sevdiğiniz için etiketliyorum sizi hocam, @hadwiger.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Merhabalar Technopat, bu gün @aKuu hocamın yaptığı bir arka plan gördüm, Japon temalı olduğu için ve Japon kültürüne meraklı olduğum için çok hoşuma gitti, birazcık hareketlendirmek istedim, bağlantıyı aşağıda verdim. Şöyle olsa daha güzel olurdu dediğiniz bir şey varsa söyleyebilirsiniz :). Bu tarz konuları sevdiğiniz için etiketliyorum sizi hocam, @hadwiger.

Hocam nasıl olduğunu görebilmem için Wallpaper Engine'ye sahip olmam mı gerekiyor? Bende yok çünkü, sanırım o yüzden göremiyorum. Ama eminim çok güzel olmuştur, elinize sağlık. :)

Hocam nasıl olduğunu görebilmem için Wallpaper Engine'ye sahip olmam mı gerekiyor? Bende yok çünkü, sanırım o yüzden göremiyorum. Ama eminim çok güzel olmuştur, elinize sağlık. :)
Video ile kaydedip atacağım hocam bu yönden hiç düşünmemiştim teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
video olarak paylaştım hocam :).

video olarak paylaştım hocam :).

Wallpaper Engine ile en fazla ne yapılıyor bilmiyorum ama bence kuşların hareket etmemesi biraz göze çarpıyor. Biraz daha hareketli olmalıydı bence. Ama ilk deneyim için gayet iyi bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı