The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.390 Makaleler 49 Çözümler 12 16 Mayıs 2021 #11 Vinograd dedi: Merhabalar, ilk kez logo yaptım. Sizce nasıl olmuş, Geliştirmem gereken yerler varsa söyleyebilir misiniz? Eki Görüntüle 1025376 Genişletmek için tıkla... Tebrikler. Ben çok sade gördüm. Ortadaki bulanık zımbırtı ve arkaplanı beğenmedim. Arka alana gökkuşağı gibi bir şey güzel gidebilir.
Vinograd dedi: Merhabalar, ilk kez logo yaptım. Sizce nasıl olmuş, Geliştirmem gereken yerler varsa söyleyebilir misiniz? Eki Görüntüle 1025376 Genişletmek için tıkla... Tebrikler. Ben çok sade gördüm. Ortadaki bulanık zımbırtı ve arkaplanı beğenmedim. Arka alana gökkuşağı gibi bir şey güzel gidebilir.
Vinograd Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 303 16 Mayıs 2021 #12 Herixa dedi: Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama, sanki normal bir fotoğrafın üzerine blur efektli bir fotoğraf koyup yazı yazmışsınız gibi olmuş. Çok basit değil mi? Genişletmek için tıkla... Başka türlü nasıl yapabilirim bilmiyorum. Hangi programlarla daha iyi logolar yapabilirim sizce? ozgunsero dedi: 1 İngilizce'de büyük harf i yoktur. 2. Ortadaki nedir o daire içindeki. Anlayamadım Genişletmek için tıkla... Minecraft ruh kumunun içerisindeki ruh. The Tribal Chief dedi: Tebrikler. Ben çok sade gördüm. Ortadaki bulanık zımbırtı ve arkaplanı beğenmedim. Arka alana gökkuşağı gibi bir şey güzel gidebilir. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl sizce?
Herixa dedi: Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama, sanki normal bir fotoğrafın üzerine blur efektli bir fotoğraf koyup yazı yazmışsınız gibi olmuş. Çok basit değil mi? Genişletmek için tıkla... Başka türlü nasıl yapabilirim bilmiyorum. Hangi programlarla daha iyi logolar yapabilirim sizce? ozgunsero dedi: 1 İngilizce'de büyük harf i yoktur. 2. Ortadaki nedir o daire içindeki. Anlayamadım Genişletmek için tıkla... Minecraft ruh kumunun içerisindeki ruh. The Tribal Chief dedi: Tebrikler. Ben çok sade gördüm. Ortadaki bulanık zımbırtı ve arkaplanı beğenmedim. Arka alana gökkuşağı gibi bir şey güzel gidebilir. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl sizce?
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 16 Mayıs 2021 #13 Yazı fontunun ismi nedir acaba?
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 16 Mayıs 2021 #14 Vinograd dedi: Başka türlü nasıl yapabilirim bilmiyorum. Hangi programlarla daha iyi logolar yapabilirim sizce? Minecraft ruh kumunun içerisindeki ruh. Bu nasıl sizce? Eki Görüntüle 1025378 Genişletmek için tıkla... Sevdim.
Vinograd dedi: Başka türlü nasıl yapabilirim bilmiyorum. Hangi programlarla daha iyi logolar yapabilirim sizce? Minecraft ruh kumunun içerisindeki ruh. Bu nasıl sizce? Eki Görüntüle 1025378 Genişletmek için tıkla... Sevdim.
Aligatör Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.338 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #15 Hocam o vıngrad markasının yapacağı şey ne olacak? Ona göre ortadaki şekli, arka planı ayarlamanızı öneririm.
Hocam o vıngrad markasının yapacağı şey ne olacak? Ona göre ortadaki şekli, arka planı ayarlamanızı öneririm.
Vinograd Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 303 16 Mayıs 2021 #16 sleepinnice dedi: Yazı fontunun ismi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Greve 800.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 16 Mayıs 2021 #17 Vinograd dedi: Geliştirmem gereken yerler varsa söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Resmin ortasında duran, kimsenin anlam veremediği resmi kaldırmanı öneririm.
Vinograd dedi: Geliştirmem gereken yerler varsa söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Resmin ortasında duran, kimsenin anlam veremediği resmi kaldırmanı öneririm.
Vinograd Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 303 16 Mayıs 2021 #18 132923 dedi: Resmin ortasında duran, kimsenin anlam veremediği resmi kaldırmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Minecraft oyunundaki ruh kumunun içerisindeki ruhu koydum. Zaten ilk logom olduğu için daha çok denemek amaçlı yaptım.
132923 dedi: Resmin ortasında duran, kimsenin anlam veremediği resmi kaldırmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Minecraft oyunundaki ruh kumunun içerisindeki ruhu koydum. Zaten ilk logom olduğu için daha çok denemek amaçlı yaptım.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Mayıs 2021 #19 Vinograd dedi: Başka türlü nasıl yapabilirim bilmiyorum. Hangi programlarla daha iyi logolar yapabilirim sizce? Minecraft ruh kumunun içerisindeki ruh. Bu nasıl sizce? Eki Görüntüle 1025378 Genişletmek için tıkla... Yazı tipi lemon milk veya open sans olabilir. Ve yazıya gölge eklersen daha güzel durur.
Vinograd dedi: Başka türlü nasıl yapabilirim bilmiyorum. Hangi programlarla daha iyi logolar yapabilirim sizce? Minecraft ruh kumunun içerisindeki ruh. Bu nasıl sizce? Eki Görüntüle 1025378 Genişletmek için tıkla... Yazı tipi lemon milk veya open sans olabilir. Ve yazıya gölge eklersen daha güzel durur.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 16 Mayıs 2021 #20 Vinograd dedi: Minecraft oyunundaki ruh kumunun içerisindeki ruhu koydum. Zaten ilk logom olduğu için daha çok denemek amaçlı yaptım. Genişletmek için tıkla... Bence gayet iyi. Tam böyle troll yayıncı pfpsi gibi geldi bana.
Vinograd dedi: Minecraft oyunundaki ruh kumunun içerisindeki ruhu koydum. Zaten ilk logom olduğu için daha çok denemek amaçlı yaptım. Genişletmek için tıkla... Bence gayet iyi. Tam böyle troll yayıncı pfpsi gibi geldi bana.