İlkay Gündoğan, Barcelona'ya transfer oldu

Çok iyi oldu, Şampiyonlar Ligi'nde başarı gelir. Barça bence sol bek bir de kaleci almalı. Ter Stegen artık yaşlanmaya başlıyor. 31 Yaşında. Orta saha hattı falan çok iyi. Bu sene başarı gelmeli. Bir de o gelseydi...

Güzel transfer.Barcelona orta sahası için tecrübeli bir oyuncu oldu.Hem skorer hem de Lewa'yı besler.

Barcelona için çok iyi İlkay'ın kişisel kariyeri için çok berbat bir transfer olduğunu düşünüyorum. Sen git Haaland ve De Bruyne gibi isimlerin olduğu aktif en iyi takım olan City'den ölü bir takıma transfer ol. Benim anlamadığım Barcelona'nın bu kadar parası vardı madem neden Messi'yi getirmediler?

Açıklamışlardı, sanırım Jorge Messi'nin işi. Barça ölü bir takım değil. Artık 2020'de değiliz. Düzeliyorlar. Düzelmesi için büyük isimler gerek. İlkay alabileceği her şeyi aldı. Yeni macera istemiş olabilir. Yerinde transfer bence.

Bonservissiz İlkay, mis gibi transfer. Sol beke de bir şekilde Cancelo'yu bağlaması lazım Barça'nın. Malum, Alba ayrıldı, elde genç Balde ve yetersiz Marcos Alonso var.

Gayet ölü bir takım geçen sene sadece ligi alabildiler o da Real Madrid'in ligi umursamaması yüzünden oldu. Ben hala kariyeri için kötü bir transfer olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…