Açıklamışlardı, sanırım Jorge Messi'nin işi. Barça ölü bir takım değil. Artık 2020'de değiliz. Düzeliyorlar. Düzelmesi için büyük isimler gerek. İlkay alabileceği her şeyi aldı. Yeni macera istemiş olabilir. Yerinde transfer bence.Barcelona için çok iyi İlkay'ın kişisel kariyeri için çok berbat bir transfer olduğunu düşünüyorum. Sen git Haaland ve De Bruyne gibi isimlerin olduğu aktif en iyi takım olan City'den ölü bir takıma transfer ol. Benim anlamadığım Barcelona'nın bu kadar parası vardı madem neden Messi'yi getirmediler?
Gayet ölü bir takım geçen sene sadece ligi alabildiler o da Real Madrid'in ligi umursamaması yüzünden oldu. Ben hala kariyeri için kötü bir transfer olduğunu düşünüyorum.Açıklamışlardı, sanırım Jorge Messi'nin işi. Barça ölü bir takım değil. Artık 2020'de değiliz. Düzeliyorlar. Düzelmesi için büyük isimler gerek. İlkay alabileceği her şeyi aldı. Yeni macera istemiş olabilir. Yerinde transfer bence.
Bende yeni düzeliyor diyorum zaten. Düzelmesi için iyi bir adım.Gayet ölü bir takım geçen sene sadece ligi alabildiler o da Real Madrid'in ligi umursamaması yüzünden oldu. Ben hala kariyeri için kötü bir transfer olduğunu düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.